Access To Mssql Hakkında / Converter Eklendi
-
Arkadaşlar MsAccess veritabanımı MsSql'e çevirmek istiyorum, kayıtlar, tablolar falan..
Access2Mssql programını önerdiler ama internette bulunan tüm sürümleri trial.. Serialini de bulamadım, TBT'de verilmiş program ama hemenpaylas'a upload edilmiş..
Elinde crackli bu program ya da seriali ya da değişim yapabileceğim başka bir program olan varsa upload eder misiniz? -
öncelikle bunu access programı ile database yükseltme sihirbazıyla yapabilirsin zaten.. ama illa program diyorsan
http://rapidshare.com/files/23987884/programlar.rar.html
buyur cracklidir 1 saat önce tekrar buldum diğerlerinide ben paylaşmıştım zaten ama linkler öldüydü
içinde access to mssql mssql to mysql programları var.. kullanımı basit kendin çözebilirsin
-
Abi accessden mssql e geçerken
1. Auto id ler sapıtır..
Çözüm : idye primary key vereceksin.. Column Properties bölümünden İdentity Spesification bölümünü yes yapıp, is identityi yes yapıp, identity incremetni 1 yapacaksın...
2. İndexingler sapıtıabilir, primary keyler sapıtabilir dikkat edeceksin...
3. Accessde 0 ve 1 olan bolean değerler mssqlde true false ona dikkat edeceksin, kodunu değiştirmen gerekebilir..
4. note bölümlerini nvarchar(max) yapacaksın.. bu sayede not iken okuyamadın columları nvarchar ile sql manager ile okuyabilirsin..
Bu kadarcık :)
Bu arada küçük sitelerde, mssql yerine access hem daha güvenli,hem daha problemsiz, hemde sistemi daha az yoran bir yapıya sahiptir...
-
Bir Tariqat Hizmetidir..
Zamanında Hacklenen CC ler ile para verip aldığımız Mssql, Mysql ile ilgili tüm converterları siz tahribat.com müritlerinin hizmetine sunuyorum :)
Buyurun download edin, banada dua edin...
Your Download-Link #1: http://rapidshare.com/files/24161956/ConvertersTahribatCom.rar.html
Hadi öptüm görüşürüz :) -
abü access i mysql a damı çeviriyo bu alet
-
FOXXLY bunu yazdı:
----------------------------- abü access i mysql a damı çeviriyo bu alet -----------------------------sanırım oda içindeydi...
mysqli mssql çevirio ama
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
----------------------------- abü access i mysql a damı çeviriyo bu alet -----------------------------sanırım oda içindeydi...
mysqli mssql çevirio ama
-----------------------------
abü yakında sana fan club açacam :D rene fan club ,
sadece rene hayranları için :D
-
abü saol her bişey varmış içinde :D
-
ee rar şifresi ne :)
-
Eywallah hocam ;)
-
ee şifre içinde az kafa yorun :)