Access To Mssql Hakkında / Converter Eklendi
-
ibosoft bunu yazdı:
----------------------------- ee rar şifresi ne :) -----------------------------askerden döndünmü lan sen (:
-
şifre basit :D .. rene hoca verdiklerin fos çıktı :D benim verdiklerimle zaten aynılar ama bi fark var :D
19 mblık bi db yi çevirirken 1900 kayıtlı tabloyu çeviremedi zart dedi 4. kayıtta hata verdi :D .. benim verdiklerim hatasız çevirdi :D
-
O program bütün tahribatı çevirdi hoca :)
Sen beceremiosan program ne yapsın?
:)
-
yok lan 74 gün kaldı daha :))
şifreyide buldum tahribat.com :))) pek zordu ((:
-
:))
Özlemişim ya şifremi unutmustum :) Bir baktım 355 günden beri giriş yapmamısım hiç bir zaman tam anlamıyla aktif bi üyede olamadım ama insallah bundan sonra :)
Bu arada adam akıllı sorunsuz Acces to mssql çevirici hangisi :) hanginizinki daha iyi
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bir Tariqat Hizmetidir..
Zamanında Hacklenen CC ler ile para verip aldığımız Mssql, Mysql ile ilgili tüm converterları siz tahribat.com müritlerinin hizmetine sunuyorum :)
Buyurun download edin, banada dua edin...
Your Download-Link #1: http://rapidshare.com/files/24161956/ConvertersTahribatCom.rar.html
Hadi öptüm görüşürüz :)
-----------------------------
bir link ancak bu kadar sağlam olur :Dpc de bulamadım 5413185 tane de dvd içinden aramaya üşendim , başlık aklımdaydı Converter Eklendi kısmı , sonra gugıldan arayınca direk çıkardı
link de hala sağlam :D tabi renenin premium sağolsun :D
edüt : bir konu ancak bu kadar uplanır:Dedüt 2 : rene sewiyom walla seni vesselam :D
dehşet bir converter aklınıza gelen herşyi mükemmel eksiksiz çeviriyor.