Aceleden Satılık Kahve Makinası Yazıcı Telefon[Satıldı]
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------seni paraya bu kadar muhtaç eden sistemin taa amq.
-----------------------------
Ahh ahh. Gene sukur son 2 senediir karnim bari doyuyorGüncelleme: Kahve makinası satılmıştır.
-
Hem -ne verirseniz kabulümdür diyecek kadar ihtiyacının olması hemde -1 yıldır yinede karnım doyuyor buna da şükür diyebiliyor olman
çok takdir edilesi bir durum
ayrıca gözlük için bana da pm atar mısın
-
Muqi bunu yazdı:
-----------------------------Hem -ne verirseniz kabulümdür diyecek kadar ihtiyacının olması hemde -1 yıldır yinede karnım doyuyor buna da şükür diyebiliyor olman
çok takdir edilesi bir durum
ayrıca gözlük için bana da pm atar mısın
-----------------------------hayat bazen bunu dedirtiyo dostum.
Güncelleme: Kahve makinası satılmıştır.
-
İnsanlık öldü mü be hocalar kardeşimize para gönderelim hep beraber işi görülsün. Kabul olursa ziraat bankasından 5-10 lira atsa herkes gayet tatlı olur
-
mfatihbodur bunu yazdı:
-----------------------------İnsanlık öldü mü be hocalar kardeşimize para gönderelim hep beraber işi görülsün. Kabul olursa ziraat bankasından 5-10 lira atsa herkes gayet tatlı olur
-----------------------------yok hocam eyw düşünmeniz yeter saoalsın. ihtiyacınız olan ürün varsa piyasa fiyatı gözetmeksizin ne kadar uygunsa size 3 aşağı 5 yukarı ürün alabilirsiniz. Onun haricinde eminim ki benim gibi zor durumda olan müritler vardır. Hatta benden daha kötü durumda olanlar vardır. Yönetim de borç alma bağış yapmayı yasaklamış olmasaydı ne yazık ki bunu kullanacak insanlar da varmıştır.
Güncelleme: Kahve makinası satılmıştır.
-
Up olsun.
-
hoca gözlüğü alayım dicem ama benim burun kırıldı şimdi biraz kemik var yanlarda gözüme olur mu olmaz mı piyasası nedir bilmiyorum hiç bişe diyemicem öğrenciyim bende zaten
-
mfatihbodur bunu yazdı:
-----------------------------hoca gözlüğü alayım dicem ama benim burun kırıldı şimdi biraz kemik var yanlarda gözüme olur mu olmaz mı piyasası nedir bilmiyorum hiç bişe diyemicem öğrenciyim bende zaten
-----------------------------canın sağolsun dostum.
-
Up yapalım ve fikir verelim bari.
Hocam madem ne verirse kabul diyorsun telefonu bekleme git telefoncuları gez 50 falan veren olursa fişekle gitsin hemen :|
Yazıcıyı da al internet kafeleri gez sıfırı 70 kartuşları düş 20-30 ver al hocam sıkıntısı yok zor durumdayım falan de onu da bağlarsın diye düşünüyorum
Senin gözlüğünde ikinci ellerine biraz baktım doğru baktıysam 180-200 falan demiş adamlar sende öyle bir fiyat ver de pazarlıkla 150ye falan bırakırsın en fazla hocam canım gözlük hibeye gitmesin.
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------Up yapalım ve fikir verelim bari.
Hocam madem ne verirse kabul diyorsun telefonu bekleme git telefoncuları gez 50 falan veren olursa fişekle gitsin hemen :|
Yazıcıyı da al internet kafeleri gez sıfırı 70 kartuşları düş 20-30 ver al hocam sıkıntısı yok zor durumdayım falan de onu da bağlarsın diye düşünüyorum
Senin gözlüğünde ikinci ellerine biraz baktım doğru baktıysam 180-200 falan demiş adamlar sende öyle bir fiyat ver de pazarlıkla 150ye falan bırakırsın en fazla hocam canım gözlük hibeye gitmesin.
-----------------------------3 4 telciye gittim. adam 10 tane gösterdi alamam var diye.
az sonra 3 4 yere daha götürcem ne verirlerse artık. ama iyice öldüm fiyat çekiyorlar.
örneğin x modeli 20 liraya alıyo dükkanın kapısından çık geri gir 80e satıyor.
tamam ticaret yapıyor da az insaf yahu