Acer Laptop Hakkında
-
Hocalar 2.5 sene önce acer laptop aldım. son bir senedir hatta 1.5 senedir pil kısmında sorun var. yani fişi çkardığım an 3 dakika dayanabiliyor. 2 hafta öncede anakart üzerindeki bir entegre bozulmuş. komple anakartmı birşeyın fiyatı 300 dolarmış. o entegrenin fiyatı ise 100 liraymış. Acer merkezde bile o entegre parçası yokmuş. hala bekliyoruz.
Bu sıkıntı ve özellikle pil sıkıntısını herkeste duydum. Acer'in hakkında çok olumsuz yorumda gördüm. Artık acer'e bende olumsuz yaklaşıyorum. ve bu pil olayını ise hemen hemen tüm çevremdeki acer kullanıcılarında duydum. Tavsiye edebileceğiniz ikinci sağlam bir laptop markası veyahut acer'in bu durumu hakkında bilgisi olan varmı ?
-
Hocam pilin bitme ihtimali üzerinde durdun mu hiç ? Tavsiyem ASUS olacaktır.
-
getir bana ben yapiyim amk ne sacmalıolarmıs ya :D alla alla biliorum o entegreyi ben geçen hafta yaptım :D
firmam mecidiyeköydedir pm ile iletişime geçebilirsin...
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------pilin bitme ihtimali derken hocam? pil bildiğin bozuk işte. asus'u çok duydum diğerlerine göre artıları nedir hocam sence
-
the_behulder bunu yazdı:
getir bana ben yapiyim amk ne sacmalıolarmıs ya :D alla alla biliorum o entegreyi ben geçen hafta yaptım :D
-----------------------------hocam keşke konuyu daha erken açsaydım adamlara vereli oldu biraz. ztn bi hafta daha geçerse yapamazlarsa senle iletişme geçerim. bu acer aldığıma bin pişman oldum ztn.
-
hocam alacaksan toshiba yada asus alabilirsin lenovoda alabilirsin bak onlarda cok kaliteli ve dayanıklı notebook üretiolar yada getir bana tamir edeyim.. işte... sana kalmıs
sıkıntı değil değiştirdikleri parcadan nası yokmus ya baya sacmalamıslar adamlar direk anakart değişimi dio bunlar nası tamirci ya ayar oluorum ha :W neyse saglık olsun
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------pilin bitme ihtimali derken hocam? pil bildiğin bozuk işte. asus'u çok duydum diğerlerine göre artıları nedir hocam sence
Pilin bitme ihtimali derken ; pili en az ayda 1 kere tam boşaltıp doldurman gerek yoksa pil şarj tutmaz fişten çektigin zaman ise pc kapanır . Pilin ömrü bitmiştir yani diyorum . Asusun teknik servisi gayet güzel , ürünleri kaliteli , sistem uyumlulukları güzel , çoğu parçasını kendi üreten bir firmadır . Piyasadaki bir çok üründen daha kaliteli bence kendimde kullanıyorum . -
bende acer extensa serisi kullanıyorum yaklaşık 3 yıl oldu ilk 6ayda pil ömrünü doldurdu o gün bugündür pilsiz kullanıyorum pil sorunu dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım bugüne kadar bunun kadar dayanıklı laptopa rastlamadım ne ısınma ne bir şey tek sorun olmadı,diğer modellerde durum nedir bilemem ama
-
aspire 5520g modeli kullanıyorum.dediğin anakart sorunu bende de oldu.pc açılmıyordu.anakart üzerinde bi entegrede sorun var değişecek dediler.ayrıca servis modelin hatalı olduğunu kabul etti :S
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------hocam keşke konuyu daha erken açsaydım adamlara vereli oldu biraz. ztn bi hafta daha geçerse yapamazlarsa senle iletişme geçerim. bu acer aldığıma bin pişman oldum ztn.
-----------------------------yuh be 2 sene kullanmışın pil kısmında sorun var diyemi pişman oldun ? :)
al samsung klavyesi elinde kalsın, al hp ellerin yansın sıcaktan, al asus sistem kilitlensin haybeye.
3 yıldır kullanıyorum acer 5739 G var sadece dvd-rw bozdum onuda çarptım kendim yaptım.
-
xxspiderxx bunu yazdı:
aspire 5520g modeli kullanıyorum.dediğin anakart sorunu bende de oldu.pc açılmıyordu.anakart üzerinde bi entegrede sorun var değişecek dediler.ayrıca servis modelin hatalı olduğunu kabul etti :S
-----------------------------hocam olaya bak aynı modeli kullanıyorum bende. o modellerde sabit sorun mu acaba. o hatayı kabul eden servisler niye düzeltmiyorlar sorunlarını yada acer neden topluca ürünü geri çekmemiş acaba