Acer Laptop Hakkında
-
Sahir bunu yazdı:
-----------------------------
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------the_behulder bunu yazdı:
getir bana ben yapiyim amk ne sacmalıolarmıs ya :D alla alla biliorum o entegreyi ben geçen hafta yaptım :D
firmam mecidiyeköydedir pm ile iletişime geçebilirsin...
-----------------------------hocam keşke konuyu daha erken açsaydım adamlara vereli oldu biraz. ztn bi hafta daha geçerse yapamazlarsa senle iletişme geçerim. bu acer aldığıma bin pişman oldum ztn.
-----------------------------yuh be 2 sene kullanmışın pil kısmında sorun var diyemi pişman oldun ? :)
al samsung klavyesi elinde kalsın, al hp ellerin yansın sıcaktan, al asus sistem kilitlensin haybeye.
3 yıldır kullanıyorum acer 5739 G var sadece dvd-rw bozdum onuda çarptım kendim yaptım.
-----------------------------hocam felaket derecede sürekli ısınıyor. Altına fan aldım. 3 gb ram olduğu halde tam verimli olduğunu az gördüm. Pil kısmı aldıktan bir yıl içinde bozuldu. sanırım bu 5520g modelleri dandik
-
Sahir bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------the_behulder bunu yazdı:
getir bana ben yapiyim amk ne sacmalıolarmıs ya :D alla alla biliorum o entegreyi ben geçen hafta yaptım :D
firmam mecidiyeköydedir pm ile iletişime geçebilirsin...
-----------------------------hocam keşke konuyu daha erken açsaydım adamlara vereli oldu biraz. ztn bi hafta daha geçerse yapamazlarsa senle iletişme geçerim. bu acer aldığıma bin pişman oldum ztn.
-----------------------------yuh be 2 sene kullanmışın pil kısmında sorun var diyemi pişman oldun ? :)
al samsung klavyesi elinde kalsın, al hp ellerin yansın sıcaktan, al asus sistem kilitlensin haybeye.
3 yıldır kullanıyorum acer 5739 G var sadece dvd-rw bozdum onuda çarptım kendim yaptım.
-----------------------------aynen bende sadece dwd-rw bozdum hatta alalı 2 3 gün olmuştu 1 metreden yere çakıldı 3 takla att pc ben dedim bidaa çalışmaz bu ama sadece o bölüm gitti ben bile şaştım ,) hee bide kızıp tekmelediklerimde oldu laptopu ama hala sağlam ,)
-
hak aramayı bilmedigimizden nie düzeltmeyeckler alla alla
hp dv serisinde cektigmiz işkenceyi kimse bilmez tamamı hatalı üretim hepsinde ekran kartı chipseti patır patır patladı ama türkişyede toplanmadı avrupada toplandıç...
sizin dediginiz entegreyi biliorum byler getirin yapem işte:d iş cıksın.:W
-
HanDsomE bunu yazdı:
xxspiderxx bunu yazdı:
aspire 5520g modeli kullanıyorum.dediğin anakart sorunu bende de oldu.pc açılmıyordu.anakart üzerinde bi entegrede sorun var değişecek dediler.ayrıca servis modelin hatalı olduğunu kabul etti :S
-----------------------------hocam olaya bak aynı modeli kullanıyorum bende. o modellerde sabit sorun mu acaba. o hatayı kabul eden servisler niye düzeltmiyorlar sorunlarını yada acer neden topluca ürünü geri çekmemiş acaba
-----------------------------evet hocam o modelde üretim hatası varmış.entegreyi değiştirmeleri geçici bi çözüm.değiştirdikleri entegreye 3-6 ay ömür biçiyorlar.ürünü şişirdiler elimizde.geçmiş olsun
-
Hocalar bu acer laptopun allah belasını versin. O üzerindeki bozulan parça tamir olmuyormuş Komple anakartnı değişmesi lazım oda çok büyük bir miktara mâl oluyor. Lanet olsun bu o.ç firmanın tüm ürünlernki s...m
-
tek sebebı fişte takılıyken pilide laptopta takılı bırakman .s
-
Clostridium bunu yazdı:
tek sebebı fişte takılıyken pilide laptopta takılı bırakman .s
-----------------------------hocam nette baya bir araştırdım tüm 5520g kullanıcıları aynı sorundan şikayet ediyor. O yaptığım hata pilin ömrüne mâl oldu pil de zaten bozuldu. Ama başka laptop kullanıcılarıda aynı şekidle kullanıyor fakat sorunla karşılaşmıyorlar