folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Açık Öğretim İşletme Okuyan Bir Kişiye Etkili Kaynak Tavsiyesi

Açık Öğretim İşletme Okuyan Bir Kişiye Etkili Kaynak Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

karacan nokta atışı sorular çöz geç.

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Geçmek kolay geçme notu 35 e çıktı ama genede kolay , fakat biraz yüksek not yapayım sonra yüksek lisans yaparım vs.. diyorsan çalışmak zorundasın. Birde bölümlere göre farklılık var aöfde bazı bölümler çok zor özellikle bu seneden itibaren ( ADALET ) bölümü gibi zaten Açıköğretim adalete kontenjan getirdiler düşünün yani bakış açısını. Matematik içeren bölümlerde biraz can sıkabilir

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

sınavsız 2. üniversite mevzusu devam ediyormu , ögrenci kimliği için kayıt yaptırmayı düşünüyorum

le le le sakine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    umit bunu yazdı

sınavsız 2. üniversite mevzusu devam ediyormu , ögrenci kimliği için kayıt yaptırmayı düşünüyorum

acık lıse kaydı yaptır hocam ogrencı kımlıgı ıcınse 60 65 tl ucretı varmıs  unıversıte mezunu olsanda yaptırabılıyorsun 

hipokondriyak tarafından 15/Şub/16 16:05 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Geçmek kolay geçme notu 35 e çıktı ama genede kolay , fakat biraz yüksek not yapayım sonra yüksek lisans yaparım vs.. diyorsan çalışmak zorundasın. Birde bölümlere göre farklılık var aöfde bazı bölümler çok zor özellikle bu seneden itibaren ( ADALET ) bölümü gibi zaten Açıköğretim adalete kontenjan getirdiler düşünün yani bakış açısını. Matematik içeren bölümlerde biraz can sıkabilir

Bendeniz açıköğretim okuyup yüksek lisans yapan biriyim. Ales ve yds puanınız olduktan sonra korkmayın. Başvurular başladıktan sonra şartları okuyup başvurun. 

Toplam Hit: 1692 Toplam Mesaj: 15
acıkoğretim kaynakları