Açık Öğretimle İlgili Soru...?
-
Kayıt Tarihi 23/09-20/10/2009 Kayıt Adresi AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ BÜROLARININ BULUNDUĞU İLLERDE YAPILACAKTIR.
-
karizma_coder bunu yazdı:
-----------------------------
iktisatçıların çok büyük özellikleri var kamu ve işletmenin birleşimi gibi bişey bende kamu öğrencisiyim. tavsiyem hiç uğraşma işletmeye git sonra zaten bitiremezsen 2 yıllık diplomanda orda kalıyo lise mezunu kalırsın ortada
-----------------------------Meslek Yüksek Okulu mezunu kişi dgs ile Aöf'ye geçtikten sonra okulu bitiremezse neden lise mezunu kalsın?
Ne olursa olsun MYO mezunu.
Böyle birşey olamaz.
-
aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------karizma_coder bunu yazdı:
iktisatçıların çok büyük özellikleri var kamu ve işletmenin birleşimi gibi bişey bende kamu öğrencisiyim. tavsiyem hiç uğraşma işletmeye git sonra zaten bitiremezsen 2 yıllık diplomanda orda kalıyo lise mezunu kalırsın ortada
-----------------------------saolasın hocam...bende öyle bişey istiyorum baslayınca bitireyim... verdiğiniz bilgiler doğrultusunda doğru bi secim yapacam...
hocam iki yıllık diplomanı almıyorlar, onaylı suretini alıyorlar. yani bitiremesen bıraksan gene de önlisans mezunusun. lise mezunu kalırsın ortada gibi saçmalık mı olur :) alınan eğitim geriye düşer mi :D -
ilgili tarihlerde AÖF nin sitesini takip et, oradan dikey geçiş müracaatı için link çıkar. oradan form u doldurup dikey geçiş formunu dolduruyorsun. ve gerekli belgeler yazıyor onlarla birlikte, harç miktarının birinci taksidini yatırarak aöf bürosuna gidiyorsun. kaydını yapıyorsun. o kadar.
-
bölüm seçerken dikkat et işletme ve iktisat haricinde 1 sene hazırlık olan bölümler onlara yazılıpta bir seneni heba etme:)
-
6-7 eylül'deki bütlere giricek olacak arkadaşlara şimdiden allah zihin açıklığı versin diyelim öncelikle :)
Hangi bölümden mezun olduğunu yazmamışsın? Bilgisayar,motor vs. mezunuysan büyük ihtimalle hazırlık okursun 4 ders var. Çalışmaya zamanım olmaz bu sene diyorsan 2 dersi geçsen bile 3.sınıfa geçersin böyle bir kolaylık yaptılar bizlere. 3.sınıftada dershane yada daha kapsamlı çalışıp geçersin. 4.sınıfta dershaneye gitmekte yarar var zorlanıyorsan eğer. Daha sonra kısa dönem askerlik yapıp avantaj sağlarsın en azından kendin için.Yardımcı kitaplara çalış ilk sene yeterli olucaktır.Yolun açık olsun.
-
muhasebe ve iktisat büt e kaldı maalesef arkadaşım sana da başarılar :)
harç yanlış hatırlamıyorsam geçen sene ilk taksiti 300 küsür lira idi.
2. taksidi yatırmadım ve büte girip çıktıktan sonra cezalı olarak yatırıcam sanırım o da 50-60 lira faiz bindirecek genl bi bilgilendirme olsun bu da :):)
-
Açik Ögretim de alan degiştirmek için gerekli evraklar nelerdir beyler yardimci olurmusunuz ?
-
baron_27 bunu yazdı:
aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------saolasın hocam...bende öyle bişey istiyorum baslayınca bitireyim... verdiğiniz bilgiler doğrultusunda doğru bi secim yapacam...
hocam iki yıllık diplomanı almıyorlar, onaylı suretini alıyorlar. yani bitiremesen bıraksan gene de önlisans mezunusun. lise mezunu kalırsın ortada gibi saçmalık mı olur :) alınan eğitim geriye düşer mi :D
-----------------------------yok kardeş yeni kayıt yapılırken sıfırdan ozman suretini istiyolar ama açıköğretimde olsa dikey geçiş yaparken normal diplomanı alıyolarlar. sadece sıfırdan kayıt olursan alınmıyor. e diploamad orda kalınca diplomasız lise mezunu gibi kalırsın ortada demek istedim. alınan eğitim tabikide geri düşmez... yanlış anlaşılmasın yani :)
-
karizma_coder bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
aLcoLiq bunu yazdı:
hocam iki yıllık diplomanı almıyorlar, onaylı suretini alıyorlar. yani bitiremesen bıraksan gene de önlisans mezunusun. lise mezunu kalırsın ortada gibi saçmalık mı olur :) alınan eğitim geriye düşer mi :D
-----------------------------yok kardeş yeni kayıt yapılırken sıfırdan ozman suretini istiyolar ama açıköğretimde olsa dikey geçiş yaparken normal diplomanı alıyolarlar. sadece sıfırdan kayıt olursan alınmıyor. e diploamad orda kalınca diplomasız lise mezunu gibi kalırsın ortada demek istedim. alınan eğitim tabikide geri düşmez... yanlış anlaşılmasın yani :)
-----------------------------benim diplomamı niye almadılar ozaman ? :) şuan önlisans ve lisans diplomalarım elimde.