folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Açıköğretimde Okuyan Müridlerden Tavsiye Talebi

Açıköğretimde Okuyan Müridlerden Tavsiye Talebi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    tam olarak öğrenmek istediğim,hiç bi şekilde devam zorunluluğumuz olmayacak değil mi?

Çekil,Önümden Çekil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek
    evet devam zorunluluğu yok bende iktisat okuyorum sadece sınavlara giriyorum okadar

Fak yu!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

ArkiYaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    evet devam zorunluluğu yok bende iktisat okuyorum sadece sınavlara giriyorum okadar

hah canımsın,teşekkürler : ) 

Çekil,Önümden Çekil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Empyrium
    Empyrium's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:

yazıktır günahtır.

Empyrium bunu yazdı:
    Ben bu sene açık öğretim kamu yönetimine gidecem.. eskişehirde akşam derslere girebiliyorsun normal örgüne gider gibi.. 6 ile 9 arası dersler yani saatleri.. Ben öyle yapacam.. dersleri takip edersen senin çok daha yararına olur..

Neden hocam?

Konuşsam tesiri yok , Sussam gönül razı değil..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

1.Günde iki saat okumak için taa oralara gitceksin

2.Öğrenci eviydi,harçlığıydı,cari katkı payıydı vs..bir sürü masraf edeceksin.

3.Mezun olduğunda aöf öğrencisi olduğun anlaşılmayacak fakat yinede aöf okumak için ailene yük olman çok yanlıştır.

4.Gitme Amacın her ne olursa olsun.Gittiğinde  'şuna bak sadece öğrenci olmak için,kızlar için,rahatlık için vs.. gelmiş.diyecek bir güruhun varlığınıda düşünmeni isterim.

Ha çok gitmek istiyorsan eskişehire.git 2 yıllık örgün öğretim yaz.2 yıl paşalar gibi okuduktan sonra  aöf'ye geçiş yap.dön memleketine adam gibi iş bul.sonra 3.sınıftan aöfye devam et.bi yandan da çalış.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Empyrium
    Empyrium's avatar
    Erkek
    Hoca gitme amacım aöf bitirmek değil.. oraya bu sene gitmem gerek.. en azından bulunduğum bu skik şehirden kurtulup orda tekrar össye hazırlanacam.. seneye tekrar össye girip eskişehirde örgün bi yer kazanıp devam edecem.. ki kazanacağıma inanıyorum.. ama dediklerinde haklısın hemde çok.. Dersane felan deme kaçıncı sene oldu bi şekilde kurtulmam lazım buradan..

Konuşsam tesiri yok , Sussam gönül razı değil..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dogan08
    Dogan08's avatar
    Erkek
    selam hocalar bende bu sene 2 yıllık elektrik programından mezun oldum ve açık öğretim devam edicem öğrenciliğim devam etsin diye iktisat ve işletme bölümlerini bize vermişler ben hangisi yazılayım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek
    ben bilgisayar öğretmenliği 2. sınıftayım bi yandanda acık öğretimden iktisat istiyom aga cok zor demişsiniz biraz daha acarsanız ii olur?

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Üni bitiren biri için heleki açık hiç zor gelmez kardeş sen yapamam die düşünme..Sorular çok kek,her şene aynı sorular çıkıor,murat yayınlarının kitaplarını alcan aynıları çıkıo.vize ve finallerden önce 4 gün içinde hepsine bakarsın..Devam zorunluğu da yok yaw resmen diploma verelim de kurtulalım(bu sayede ankaradaki dayısı olanları kpss yoluyla ahanda bu diplomalı genci işe almanın yolunu bulmuşlar resmen bu davayla) Sonuçta işletme okuman daha lehine kamu da olabilir tabi sözel dersler de zorlanmazsın senelerce ezber çakmışşındır nasılsa hukuk okurken..İkt. ve maliye daha sayısal aklında bulunsun..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

Dogan08 bunu yazdı:
    selam hocalar bende bu sene 2 yıllık elektrik programından mezun oldum ve açık öğretim devam edicem öğrenciliğim devam etsin diye iktisat ve işletme bölümlerini bize vermişler ben hangisi yazılayım.
    dostum eğer sözelim iyidir ben bol bol okurum ezber yaparım diyosan iktisadı,  yok sayısalım biraz iyidir hesaplara kafam çakar, öyle fazla ezber yapamam diyosan işletmeyi yaz.

ben ticaret lisesi çıkışlıyım, işletme dördüncü sınıftayım (H) hesaplara kafam çakar :C

///______________
Toplam Hit: 2805 Toplam Mesaj: 27