folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Açıköğretimde Okuyan Müridlerden Tavsiye Talebi

Açıköğretimde Okuyan Müridlerden Tavsiye Talebi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

darkness_izmir bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben bilgisayar öğretmenliği 2. sınıftayım bi yandanda acık öğretimden iktisat istiyom aga cok zor demişsiniz biraz daha acarsanız ii olur?
    yani kısacası çalışmazsan geçemezsin hoca. ama planlı ve programlı çalışırsan hiç zorlanmadan geçersin. belli başlı zor dersler vardır örnek:  matematik, muhasebe, iktisat, istatistik  genel öğrenciler bundan zorlanıyo dediğim gibi sınavdan önceki iki ay günlük bir iki saat çalış kolay geçersin ;) ama çalışmadan pek tabiki olmaz, zor gelir... verdiğin paraya yazık olur.

@ZyreX : hocam neresi kolay, kim demiş gelsinlerde diploma verelim kurtulalım diye, çalışmazsan yapamazsın. açıköğretime girenlerin %70 i okulu bırakmasa herkeste diploma olurdu

///______________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dogan08
    Dogan08's avatar
    Erkek

evet sözelim pek iyi değildir sayısal oalrak daha üst düzeydeyim.İşletme bitirince bankalara da girme şansım var dimi bir de 3 sınıftan başlıcaz sanırım 3. ve 4. sınıf dersleri nelerdir?

baron_27 bunu yazdı:

Dogan08 bunu yazdı:
    selam hocalar bende bu sene 2 yıllık elektrik programından mezun oldum ve açık öğretim devam edicem öğrenciliğim devam etsin diye iktisat ve işletme bölümlerini bize vermişler ben hangisi yazılayım.
    dostum eğer sözelim iyidir ben bol bol okurum ezber yaparım diyosan iktisadı,  yok sayısalım biraz iyidir hesaplara kafam çakar, öyle fazla ezber yapamam diyosan işletmeyi yaz.

ben ticaret lisesi çıkışlıyım, işletme dördüncü sınıftayım (H) hesaplara kafam çakar :C

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Üniversite okuyanların Açık Öğretim yazması için sınava girmesine gerek yok.Tercih yapıpda milletin yüzdelik dilimininin içine etmeyin.
    Gidin okuldan aldığınız öğrenci belgesi ile,AÖF bürosuna kaydınızı yapın.Üniversite öğrencileri işletmeiktisad vs kayıt olabiliyor sınavsız

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:

darkness_izmir bunu yazdı:
    ben bilgisayar öğretmenliği 2. sınıftayım bi yandanda acık öğretimden iktisat istiyom aga cok zor demişsiniz biraz daha acarsanız ii olur?
    yani kısacası çalışmazsan geçemezsin hoca. ama planlı ve programlı çalışırsan hiç zorlanmadan geçersin. belli başlı zor dersler vardır örnek:  matematik, muhasebe, iktisat, istatistik  genel öğrenciler bundan zorlanıyo dediğim gibi sınavdan önceki iki ay günlük bir iki saat çalış kolay geçersin ;) ama çalışmadan pek tabiki olmaz, zor gelir... verdiğin paraya yazık olur.

@ZyreX : hocam neresi kolay, kim demiş gelsinlerde diploma verelim kurtulalım diye, çalışmazsan yapamazsın. açıköğretime girenlerin %70 i okulu bırakmasa herkeste diploma olurdu

Onun sebebi farklı çok zor old.u için değil..Adam askere gitmemek için açık öğretime yazılıor işleri hallediyor bu süre zarfında veya adam liseyi bırakalı çok olmuş sonradan bi çakayım dio param artar veya adam bankada çalışıo 2veya 4 yıllık mezunu açıktan bi işletme çakayım da maaaşım artsın dio veya adam ilk sene açıköğretim yazmış puan düşmüo nasılsa seneye başka üni kazanıo bırakıo,bunlar senin o yüzde70 girer de taşırır bile.Ee baba böyle çümbür cemaat her kafasına esen  girerse tabi zor gelir milllete..Biraz çalışıp,isteyerek okuduktan sonra okunmasının zor olmadığını söylüorm.genelde açık yanında başka işlerde çalışıldığı için 2. planda kalıor bu bile zor gelmesi için bi sebeptir..Okumak var okumak var..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dogan08
    Dogan08's avatar
    Erkek

recep öss sınavına girdin mi sen :) eğer girmişsen ona göre ösym den başvurucam :)

Antikky bunu yazdı:
    Üniversite okuyanların Açık Öğretim yazması için sınava girmesine gerek yok.Tercih yapıpda milletin yüzdelik dilimininin içine etmeyin.
    Gidin okuldan aldığınız öğrenci belgesi ile,AÖF bürosuna kaydınızı yapın.Üniversite öğrencileri işletmeiktisad vs kayıt olabiliyor sınavsız

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    Dogan08 bunu yazdı:

evet sözelim pek iyi değildir sayısal oalrak daha üst düzeydeyim.İşletme bitirince bankalara da girme şansım var dimi bir de 3 sınıftan başlıcaz sanırım 3. ve 4. sınıf dersleri nelerdir?

baron_27 bunu yazdı:

Dogan08 bunu yazdı:
    selam hocalar bende bu sene 2 yıllık elektrik programından mezun oldum ve açık öğretim devam edicem öğrenciliğim devam etsin diye iktisat ve işletme bölümlerini bize vermişler ben hangisi yazılayım.
    dostum eğer sözelim iyidir ben bol bol okurum ezber yaparım diyosan iktisadı,  yok sayısalım biraz iyidir hesaplara kafam çakar, öyle fazla ezber yapamam diyosan işletmeyi yaz.

ben ticaret lisesi çıkışlıyım, işletme dördüncü sınıftayım (H) hesaplara kafam çakar :C

işletme 3. sınıf dersleri 

1-Yönetim Bilgi Sistemi

2- Pazarlama Yönetimi

3- Finansal Yönetim

4- iş ve Sosyal Güvenlik Hukuku

5- Maliyet Muhasebesi

6- Türk Vergi Sistemi

7- Yabancı Dil.

İŞLETME 4. SINIF DERSLERİ:

1- Stratejik Yönetim

2-GiriŞimcilik