Acil 2
-
bilğisayar belli bir zaman ssonra mavi ekran çıkatıyor bunu ilk kez görüyorsanız yeniden başlatın ... diye birşey yazıyor bilğisayarda kasör şeçeneklerini göstermiyor kısacası bilğisayar a.g.d oldu ne yapim
-
a.q ne manyaq pcler var yaw...cpu olabilir deilse anakart sürücünü güncelle çok işe yarıyo.ama bilgisayarcılara güncellettir...KOLAY GELE...
-
Format bas kurtul :D
ulan bin defa dedik acil die,yardım die konu açmayın die..
Yok abi bu böle gider
Kimsenin kurallara uyduğu yok. -
Bende bir ara bu uyarıyı sık sık alıyordum.Format atınca bir daha görmedim.
-
işte böyle başlık açılıyor :)
hoca o sorun windows ile ilgili sorunudur, zamanla hatalar meydana geliyor veya bazı dosyalar eksiktir, çözümü şudur, ya o dosyaları güncelleyeceksin ya da yeniden windows kuracaksın -
böyle başlık açanlar görüldükleri yerde banlanacaklar. :)
-
işte bu bee. :) koyun hocam iradenizi ortaya... hak edilmişti
teşekkürler -
şöle 1 oldu..
bakaLm kacıncı bandan sora herkes kurallara uyacak :) -
aslında bunun uygulandığını göstermek gerekir bence.. tagext hocam konu açıp da herkese böyle birşeyin olduğunu söylersen daha etkili olur :) sıkıysa açsınlar yani
-
onları denedik daha önce. 4 sene filandır burdayım daha banlanıp da ders alanına denk gelmedik.
-
hoca demek ki herkes görmüyor veya ciddiye almıyorlar, siz ciddiliğinizi gösterin ki korkarlar. eskiden tahri-key yoktu adam banlanıp yeniden üye oluyorlardı, bu key işini de biraz yavaşlatırsanız ve ciddi ciddi uyarılar verirseniz sanmam kimsenin öyle kolay kolay konular açacağını.Bunlara rağmen konu açan adam tbt yi sevmeyen adamlardır, onları elemek de görev yani..
Toplam Hit: 3101 Toplam Mesaj: 19