Acil 2
-
tecrübeyle sabit ;)
-
a4tech in bi sözü var ;
ecc nizn değerini bilin :D
bide rene hocam bişi der ;
fazla tahri-keyimiz yok :)
bncede önceden yeni acc acılıodu ban o kdr korkutucu değiLdi ama şimdk öle değil.. -
:) anlıyorum hocam sizi ama insanlar da değişiyor yani... eskideki insanlarla bunlar bir değil elbet.. Ama bu şekilde daha mı iyi oluyor sanki,en azından yine gözü korkacak insanlar olacak.. daha dikkatli davranırlar.. neyse siz uygulayın da sonucu birlikte görürüz :)
kolay gelsin -
banlanan user banlanmaya doymazmış ertanım..
-
İnsan başlık açmaya korkacak walla bundan sonra.Genel yazıyorum,paylaşımlar neden azaldı diyorsunuz ondan sonra..Yardım istemenin nesi kötü.. Adam belli ki bilmiyor ne yapacağını yardım istemiş.
-
forum kurallarını okuyacak, bilmiyorsa öğrenecek.Kaç kez söylüyoruz arkadaşım konuyu taşı başlığı küçült adam o konuda bile cvp vermeme küstahlığı gösterip başka birşeyden bahsediyor... Forum kuralları sabittir bilmiyorsa ne işi var.Kuralsız bir yerde hiç birşey olacak, o zaman kimse uymasın iyi olur mu,hoşuna gider mi,o uymuyorsa ben de uymak zorunda değilim değil mi
-
İşin temeli böyleleri başta üye yapmamak.Üye oluken bazı şeyler zorla okutabilir.Sorular sorulabilir vs.
Böyleleri üye olduktan sonra banlandığında bence iyi değil kötü bir örnek oluyor.Milletin olaydan ders aldığını değil daha çok tırstığını görüyorum:) Böyle olunca mod ve adminlere de bayağı iş düşmüş oluyor.TahriKey bir kez daha açıldığını düşünsek Mod ve Adminlerin pc masasından kalkacak hali olmaz..Tamam katılıyorum her şey düzenli olmalı da..Ahha böyleleri hep çıkacak ban çözüm değil gibi..Veya kısmen diyelim. -
sen 10 kişi banla da bak bakalım ne oluyor.. Korku olacak, insanda korku olmazsa herşeyi yapar... Bu şekilde banlanancağını bile bile yazan adam varsa korkmuyor demektir korkmayan insanda üyeliği takmıyor demektir bu da tbt ye zarar veriyor demektir.. okey
Toplam Hit: 3102 Toplam Mesaj: 19