Acil Host Önerileri
-
Merhaba,
Burada da bahsettiğim www.sosyokultur.com sitesi guzel host üzerinde barınmaktaydı. Fakat ilk haftadan hitler arttı. Günlük 2.5 K üstü tekil gören site bugün şu dakika itibarıyla 17k tekil hit gördü ve hostum yetersiz geliyor. site yavaşladı ve çoğu zaman açılmıyor şu an.
VPS ile VDS farkı nedir?
Hangi hostun hangi paketini tercih etmeliyim?
banner karşılığında ücretsiz host veren iyi bir firma tnaıyor musunuz? (sponsorlu) -
ben verim sana
pm at
-
Hocam aylık kç GB trafik yiyor? bende verebilirim.
-
Bu nasıl bir siteymişde 2 haftada 17K tekil hiti görüyor hacı abi :)
Reklamlardan parayı vurabiliten çok yüksek, dediğin gibi bir durum varsa.
Host konusuna gelince ana sayfan dışında diğer sayfalarında açılışta hız problemi yok gibi görülüyor.
Anasayfanın geç açılmasının sebebi de kod olarak birçok gereksiz kod çalışıyor wordpress arkaplanında.
Eğer onları kod ile değil de manuel olarak düzenlersen, çoook daha rahat bir şekilde idare edebilirsin durumu.
Hostu değiştirmene falan ihtiyacın kalmaz diye düşünüyorum..
-
https://ewan.im/900/10-million-hits-a-day-with-wordpress-using-a-15-server
saldırı vs. olmasın araştırdınmı?
detCode tarafından 12/Ara/14 14:18 tarihinde düzenlenmiştir -
detCode bunu yazdı
https://ewan.im/900/10-million-hits-a-day-with-wordpress-using-a-15-server
saldırı vs. olmasın araştırdınmı?
saldırı yok, ucuz bir hosting kullanıyordum yıllık 280 liralık yetmiyor. sistem hem wordpress, hemde hit yüksek olunca kurumsal firmalara gitmek lazım gibi görünüyor
-
bu arada panele erişimim ise 0 :D hiç giremiyorum. Resmi rakamlar şu an 21K gösteriyor.
Beyler sitenin hiti ortalam 2.5K idi. Bir haber çok tuttu, viral olarak yayıldı bu sorun ondan yaşanıyor.
-
digital ocean' dan aylık 10$ olan sunucu al kurulum ve optimizasyonda yardım edeyim 1 gb ram 4 gb swap ile rahatlıkla kaldırır...
-
sRcN bunu yazdı
digital ocean' dan aylık 10$ olan sunucu al kurulum ve optimizasyonda yardım edeyim 1 gb ram 4 gb swap ile rahatlıkla kaldırır...
hocam çok saol ama prof. site tr içinde olması tercihimdir. Guzel'den paketimi vps-3 e yükselttim. 2 gb ram, 2 işlemci veriyorlar. 40 gb ssd ile aylık 70 tl vericem. yararlı olacağını düşünüyorum.
-
Güzelde Cihan hocama durumu izah ettiysen illa ki bir çözüm bir fikir üretir ;)
-
Senin paket vultr de 15 dolar hacı aylık
Kazık yeme bence.
Ki vultr nin islemcisi digitalocean dan daha iyi.
Kendi yaptigim testten ornek vereyim
2 firmada da 5 dolarlik paket actim
İkisiylede 720p videoya altyazi gomdum
Vultr 25-30 fps ile gomerken
Digitalocean 7-15 fps :)
YekteranBaymedir tarafından 12/Ara/14 18:01 tarihinde düzenlenmiştir