Acil Host Önerileri
-
digitalocean veya guzel.net.tr ikisi de iyi.

-
Daft bunu yazdı
Senin paket vultr de 15 dolar hacı aylık
Kazık yeme bence.
Ki vultr nin islemcisi digitalocean dan daha iyi.
Kendi yaptigim testten ornek vereyim
2 firmada da 5 dolarlik paket actim
İkisiylede 720p videoya altyazi gomdum
Vultr 25-30 fps ile gomerken
Digitalocean 7-15 fps :)
hocam bana tr altyapısı tr'de barınan host gerekiyor yalnız.
-
Vps serverin kaynaklarını ortak havuz misali paylaşırsın zaten sıkıntılır bu yüzden çıkmaktadır yok %10 cpu yu aşınca hesabını suspend etmeler yok bilmemne ama vds öyle değil sana donanaımı paylaştırıyor o paylaşılan kısım tıpkı dedicated makina gibi senin oluyor yani ne sen kimseyi etkilemiş oluyorsun ne de başkası seni sitersen sana tanımlanan donanaım %100 ünü kullan istersen cpu %100 olsun sıkıntı çıkmaz seni bağlar hocam
vps e nazaran vds daha mantıklıdır -
SeRDaR bunu yazdı
Vps serverin kaynaklarını ortak havuz misali paylaşırsın zaten sıkıntılır bu yüzden çıkmaktadır yok %10 cpu yu aşınca hesabını suspend etmeler yok bilmemne ama vds öyle değil sana donanaımı paylaştırıyor o paylaşılan kısım tıpkı dedicated makina gibi senin oluyor yani ne sen kimseyi etkilemiş oluyorsun ne de başkası seni sitersen sana tanımlanan donanaım %100 ünü kullan istersen cpu %100 olsun sıkıntı çıkmaz seni bağlar hocam
vps e nazaran vds daha mantıklıdırbunu dikkate alıyorum. adama sorduğumda vps'den daha iyi performans alırdınız demişti. Aynı özelliklere aynı fiyata vds de var güzel'de eğer önerin oysa ona geçerim serdar'ım.
-
yeni başlık açmayayım. domain + host alacağım. varsa satan yabancıya gitmesin paramız. çok basit birşey istiyorum. kimse girip siteye bakmaz. mail için ve kartvizitte bulunsun diye alacağım. yardımcı olabilecekler yazarsa sevinirim.
+
site 2-3 günlük kesintiden önce bir arkadaş envato marketteki ürünleri satıyordu yarı fiyatına. o arkadaş kimdi ?