Acil HP Pavillion Laptop Garanti Şartları/Belgesi Lazım !
-
hp pavillion bir pc var laptop garantiye gönderdim 24 nisan da makineyi halen bekliyorum bilgi almak istediğimde anakart siparişi verildi bekleniyor vs. diyip sallıyorlar.
şimdi bana hp pavillion un garanti şartları ve belgeleri lazım yasal işlem yapabiliyorsam yapacağım sallamak neymiş görsünler :D acil lazım beklemedeyim elinde olan varsa tarasın göndersin bişey yapsın netten bulamadım...
-
hoca kaç iş günü oldu ?
bırak dokunma kalsın hp de ;)
-
Genel mudurluge telefon ac sitemkar bicimde anlat derdini . Sana verdikleri kodu vs soyle iste .
Eger olmazsa sikayetvar.com yazi yaz bunu mail olarak at hp servisine . Ayni zamanda da ara sizi sikayet ettim su siteye diye .
Buda olmazsa bizzat servise git sitemkar ve sinirli bicimde laptounun durumunu ogren .
Umarim bu yollardan biri isine yarar . Kolay gelsin !
-
Buzul bırak kalsın 30 iş gününü geçince tepelerine bin adamların. Yeni cihaz iste. vermek zorundalar. Ben öyle yaptım. Benim laptop bozulmuştu 30 iş gününü bekledim aramadım hiç. Süre dolunca gittim yenisini istedim paşa paşa verdiler teknosadan.
-
Lan ses çıkarma kalsın :) 30 gün içinde yapıp iade etmezlerse çatır çatır paranı geri alırsın veya yeni makineyi alırsın :)
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------hp pavillion bir pc var laptop garantiye gönderdim 24 nisan da makineyi halen bekliyorum bilgi almak istediğimde anakart siparişi verildi bekleniyor vs. diyip sallıyorlar.
şimdi bana hp pavillion un garanti şartları ve belgeleri lazım yasal işlem yapabiliyorsam yapacağım sallamak neymiş görsünler :D acil lazım beklemedeyim elinde olan varsa tarasın göndersin bişey yapsın netten bulamadım...
-----------------------------30 iş gününü seve seve bekliyceksin. 31de kargoya verilmediyse yenisi için talepte bulunuosn hocam 7 günde elinde yenisi. başka sorun?
-
himm abi 30 günü geçti dava açacağım gerekirse fakat şu garanti belgesinde yazan şartları tam söylerseniz telefonda bende ona göre çıkanı göt edecem yasal olarak böyle böyle yazmışsınız diye... :D şartlar lazım yani parça bekliyorlarmış ne parçasıysa.
-
bütün kurallar standartdır 30 iş günü 45 gün içinde malı teslim etmek zorundalar aksi takdirde sıfırını talep etme hakkına sahipsin..
15 iş günü olmuşsa öbürü tamir edilene kadar sana aynı marka aynı model malı temin etmek zorundalar
her mal en az 2 yıl garantilirdir
bunlar sanayi bakanlığının belirleğini kanundur eğer yokuşa sürerlerse sanayi bakanlığına mail at
yanlız 30 iş günü ile 30 günü karıştırma
-
himm o zaman 30 iş günü içine pazar günleri hariç diğer günler giriyor dimi cumarteside dahil...
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
himm o zaman 30 iş günü içine pazar günleri hariç diğer günler giriyor dimi cumarteside dahil...
-----------------------------sen 45 normal gün bekle 46. gün söyle 47. gün gelmezse sanayı bakanlığına mail at :) benim bir kere olmuştu direkt bakana attım mail ertesi gün cihaz geldi :D
-
45 gün bekleyim gelmezse tazminat davası açacam bunlara :)