Acil HP Pavillion Laptop Garanti Şartları/Belgesi Lazım !
-
ben sana daha kestirme bi yoıl söliim
bana hocalarım mp3 çalar hedaye ettiydi kendiliinden bozuldu carrefour dan almışlar (hediye olduu için faturası yoktu ama garanti belgesinde kaşeleri vardı) dedim hediye diye fişi yok ama kaşeniz war olmaz molmaz dediler danışmadan dedim elektronik bölüm şefinni çaaarın yarım saat adamı bekledim geldi oda olmaz dedi dedim burda kaşeniz var ve garantisi var yapmak zorundasınız adam dedi bak kaşe satıcı firmanın olduu yerde var üretici değiliz tamir edeeyiz ozaman ettireceksiniz yedim bununla yükümlüsünüz hayır dedi ii dedim sizin kurumsal kimliğinize atlamış waziyette dönücem buraya dedim ticaret odasına gittim dedim böle böle böle bi telefon açtı ordan bi bayan sonra gittim aman burda yokmuş servisi beyfendi verin siz onu biz istanbula gönderelim hanimiş bizim madur müşterimiz pozisyonuna girdiler o yüzden buzulcum ya ticaret odası yada bizim arkadaş valiliğe gitmiş oda şöle telefonu ortadan ikiye ayırmış hayvan garantiye gönderrmiş garantide kapsam dışıdır parayla tamire onay veriinizmi demiş oda tamam demiş sonra aramış yapımı maliyetinden fazla tutacaağı için yapamıyoruz demiş oda valiliğe gitmiş demiş böle böle adama 0ını ücretsiz verdiydiler :D
-
yawuz doğru diyon işte bana garanti belgesinde yazan maddeler lazım adam bekliyoruz dediği zaman nah beklersin 30 iş günü dolmuş ana sıfırını yollamak zorundasın yoksa yasal olarak hakkımı ararım demem lazım :D o kağıt lazım yani :)
-

bende vericem garantiye. 30 günü geçip yenisini almak en büyük isteğim :D bişe çıkarsa bu yoldan tekrar yazarsan siteye sevinirm.
-
tüketici kanunu die bişe var hocam aksini idda edemezler
30 iş günü 30 işgünüdür isterse feriştahını beklesin yaptırmak yaptıramassa ki görünen o yenisini vbermek hatta 15 iş günü nü geçeceği önceden bildirtirsen aynı işli görecek bir alet vermesi gerekir bence dava aç ama tazminat davalarının harcı da büyük oluyor
-
30 iş günü (iş günü = pazartesi - cuma) içerisinde ürünü sana vermezlerse yenisi ile değiştirmek zorundalar. Bu da 6 hafta eder. Aynı modelde ürün yoksa ona yakın özelliklerde birşey verirler. Belki para iadesi alma hakkın da olabilir. Ben 4 aylık msi dizüstü için vatan bilgisayardan para iadesi almıştım. Yoksa durduk yere 500 TL sokacaklardı bana.
-
ürünü kargolamışlar ama biz çoktan avukata verdik :D ürünü teslim almadık ve ürünü bir üst modeli ile değiştirdik beyler başına gelen arkadaşlara duyurulur şimdi ürünü bekliyoruz 15 iş günü içinde yasal olarak bize göndermeleri lazım 1 haftaları kaldı :D
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
45 gün bekleyim gelmezse tazminat davası açacam bunlara :)
-----------------------------26 Nisandan 45 gün geçmedimi zaten onun yerine adamlarda gidip yeni cihaz teminb etsene :)