folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Acil İs Kısa Vade !!!!! Durqrimast

Acil İs Kısa Vade !!!!! Durqrimast

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

100 YTL lazım diyorsun.

şöyle bir tercih olsa. herkes 5 ytl toplasa 20 kişiden 100 ytl :) gerçek tarikat böyledir :))

hatta gönlü zengin olanlar 20 ytl koyada bilir. ama bu tercih geçersizdir.:(

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anisiz59
    anisiz59's avatar
    Erkek
    dur sana 1 ytl ye 3 günde 100 ytl kazandırıcak bi iddaa kuponu yapalım... ben yarınki maçları inceliyorum..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    yok abi alin tri borc harc bize yakısmaz :) idda dusundumde bilmem calismakta istiyoırum simdi gartanti oolsun isim

Nerede o eski günler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Hoca, en basitinden git meyve haline. Gecelik nerden baksan bi 30-40 kazanırsın.

Sen böyle yollu bir şeyler istiyorsan, bir kaç gün kas, jigolo sitesi yap. Koy oraya bi kaç şekil resim. Kendini tanıt, yok boyutlarım şu felan...

Orada iyi iş döndürürsün. Üniversitede okuyan bi kaç arkadaş yapmıştı, güzel para var :P 

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    emir walal aklıma yattida abi kendimi nie pazarliyim :D zor meyva hgalinde beni bu saclarla .......

Nerede o eski günler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    Burdan Eskişehirli hemşerilerime Sesleniyorum  Bende iş Arıyorum ne olursa Yaparız .Namusuyla Alın Teriyle Olduktan sonra Sorun yok

....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ne iş olursa yaparım diyorsan dilencilik yap, üçbeş günde 100 ytl den daha fazla kazanabilirsin.
    denedin galiba baroncum :)

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    mavi donun var mı yiğit ?

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

Hoca, en basitinden git meyve haline. Gecelik nerden baksan bi 30-40 kazanırsın.

Sen böyle yollu bir şeyler istiyorsan, bir kaç gün kas, jigolo sitesi yap. Koy oraya bi kaç şekil resim. Kendini tanıt, yok boyutlarım şu felan...

Orada iyi iş döndürürsün. Üniversitede okuyan bi kaç arkadaş yapmıştı, güzel para var :P 
    burda bi abim de yaptı jigololuk işini :D samsun'a gitti. Ama iyi değil ya. Yaşlılar da geliyomuş :F:F:F

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Sikseler sikmem  :\

Jigololuk falan ..cıgh :)) 

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 5609 Toplam Mesaj: 40