Acil İs Kısa Vade !!!!! Durqrimast
-
100 YTL lazım diyorsun.
şöyle bir tercih olsa. herkes 5 ytl toplasa 20 kişiden 100 ytl :) gerçek tarikat böyledir :))
hatta gönlü zengin olanlar 20 ytl koyada bilir. ama bu tercih geçersizdir.:(
-
dur sana 1 ytl ye 3 günde 100 ytl kazandırıcak bi iddaa kuponu yapalım... ben yarınki maçları inceliyorum..
-
yok abi alin tri borc harc bize yakısmaz :) idda dusundumde bilmem calismakta istiyoırum simdi gartanti oolsun isim
-
Hoca, en basitinden git meyve haline. Gecelik nerden baksan bi 30-40 kazanırsın.
Sen böyle yollu bir şeyler istiyorsan, bir kaç gün kas, jigolo sitesi yap. Koy oraya bi kaç şekil resim. Kendini tanıt, yok boyutlarım şu felan...
Orada iyi iş döndürürsün. Üniversitede okuyan bi kaç arkadaş yapmıştı, güzel para var :P
-
emir walal aklıma yattida abi kendimi nie pazarliyim :D zor meyva hgalinde beni bu saclarla .......
-
Burdan Eskişehirli hemşerilerime Sesleniyorum Bende iş Arıyorum ne olursa Yaparız .Namusuyla Alın Teriyle Olduktan sonra Sorun yok
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
ne iş olursa yaparım diyorsan dilencilik yap, üçbeş günde 100 ytl den daha fazla kazanabilirsin.
denedin galiba baroncum :) -
mavi donun var mı yiğit ?
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Hoca, en basitinden git meyve haline. Gecelik nerden baksan bi 30-40 kazanırsın.
Sen böyle yollu bir şeyler istiyorsan, bir kaç gün kas, jigolo sitesi yap. Koy oraya bi kaç şekil resim. Kendini tanıt, yok boyutlarım şu felan...
Orada iyi iş döndürürsün. Üniversitede okuyan bi kaç arkadaş yapmıştı, güzel para var :P
burda bi abim de yaptı jigololuk işini :D samsun'a gitti. Ama iyi değil ya. Yaşlılar da geliyomuş :F:F:F -
Sikseler sikmem :\
Jigololuk falan ..cıgh :))