Acil İs Kısa Vade !!!!! Durqrimast
-
ne iş olursa yaparım diyorsan dilencilik yap, üçbeş günde 100 ytl den daha fazla kazanabilirsin.
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
ne iş olursa yaparım diyorsan dilencilik yap, üçbeş günde 100 ytl den daha fazla kazanabilirsin.
-----------------------------vala bu konuda hakli baya gelir elde edersin..
ama kisa surede is bulman zor gibi... hele kafayi yormadan sirf emek isi (bagimli olmayacagin) biraz zor gibi moral bozmak olmasin ama.. :/ mumkunse pazarlarda bzwseyler sat.. simit sat..
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------her şeyi anladım da
sen konu başlığına niye nickini yazıon onu anlamadım
şimdi nickini gören hemen gircek felan mı sanıorsun?
-----------------------------ben nicki gördümde girdim :)
bu arada banada senelik iş lazım ! :D
-
valla banada lazım ankara da hemde haftalık nerden bulurz acaba
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------beyler hızlı cabuk sosyal bir kişsiymdir ...
sole 3-5 guncalisip 100 milyon civari bi para kazanmak istiyorum ...
... ilan dagitmak standlarda beklemek falan filanda olur ... farketmez ama cok acil ....
-----------------------------Triumph dediği gibi ajanslara bak hacım kısa vadeli ve iyi getirili sadece oralardan bulabilrisin stand olayı için firmalar çoğunlukla oralar vasıtası ile buluyor
ve birde Glaxoks forumda uzun zamandır tanınan ( her nekadar ben kişisel olarak tanışamasamda forumdan biliyorum arkadaşı ) ve nöyle acil durumlarda nick yazma işi hızlandırabilitesi mevcut
-
hocam adanada olupta anketorlük yapmak isteyen arkadaşlar varsa bana özelden ulaşsınlar
-
ben nicki gördümde geldim. çünkü biliyorum bu dallamanın işle işi olmaz:P niye istediğinie biliyorum:P
-
ya kzı dee liş istiyorum a.m.k :( lazim olmasa yazmazdim dimi ..... herkez klendi is istegini dile getirdi yardimci olan yokmu
-
yiğit ajansa falan git tipinde var her türlü iş blursun. ben mahallede bakiyim dicem ama sana uzak ama istersen yine bakarım caddede falan standlar açılıo çünkü hep bu aralar.. ayıca bende nicki görüp girdim :))
-
ben de diyorum bu durqrimast ne oluyo :|