Acil Servis Bakar Mı?
-
Merhaba arkadaşlar benim 6-7 yıldır sol testisimde tam damarla testisi bağlayan yerin orda şişlik var yuvarlak ve fındık kadar. Önceden önemsemeyip doktora gitmemiştim fakat şimdi testis tümörü olabilceğini öğrenince kıllandım bütün belirtiler var. Fakat sigortam olmadığı için tedavi olamıyorum ve özele gidebilecek param yok. Acile gitsem bakarlarmı acaba?
Modlara Not: Konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden genele açtım.
-
sigortam yok die bişey yok her TÜRK mecburen GSS li dir.
fiyatlarını bilmiyorum ama devlet hastanelerinde muayne ücretleri uygun die biliyorum . bi sorman lazım.
-
Nerden öğrenebilirim hocam bu fiyatı tahminen ne kadardır?
-
Üroloji doktoruna gidip malı açıp göstereceksin hocam başka çare yok.Adam duruma göre röntgen çekilmesini isteyebilir.Tıpta utanma yoktur.
-
Mustafa bunu yazdı
Üroloji doktoruna gidip malı açıp göstereceksin hocam başka çare yok.Adam duruma göre röntgen çekilmesini isteyebilir.Tıpta utanma yoktur.
Utanma felan yok hocam zatende para yok mesele orda.
-
e2 bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar benim 6-7 yıldır sol testisimde tam damarla testisi bağlayan yerin orda şişlik var yuvarlak ve fındık kadar. Önceden önemsemeyip doktora gitmemiştim fakat şimdi testis tümörü olabilceğini öğrenince kıllandım bütün belirtiler var. Fakat sigortam olmadığı için tedavi olamıyorum ve özele gidebilecek param yok. Acile gitsem bakarlarmı acaba?
varikosel olabilir hacı üroloğa git acil bakmaz (acil servisden yazıyor)
-
SeyhSamil bunu yazdıe2 bunu yazdı
Gss fiyat ne kadar tutar bilginiz var mıdır hocam?
-
sen gelir testi falan yaptırmamısın anlaşılan şurdan bi sorgula gss durumunu borcunu
https://sgk.ziraatbank.com.tr/Main.aspx
-
samaccc bunu yazdı
sen gelir testi falan yaptırmamısın anlaşılan şurdan bi sorgula gss durumunu borcunu
https://sgk.ziraatbank.com.tr/Main.aspx
745.36 Sonuç bu hocam
-
acil servis bakmaz direk ürolojiye sevk eder.
sigortalı bir işte çalışmıyorsan gss ödemen gerekiyor. o da yoksa kanser olup öleceksin malesef.
-
e2 bunu yazdıSeyhSamil bunu yazdıe2 bunu yazdı
Gss fiyat ne kadar tutar bilginiz var mıdır hocam?
giriş 15 desek, ultrosana gönderir ordada 35 desek kabaca 70 e olur gibi. sonra sperm testine yollarlar o da 60-70 civarı.