folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Acil Servis Bakar Mı?

Acil Servis Bakar Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar benim 6-7 yıldır sol testisimde tam damarla testisi bağlayan yerin orda şişlik var yuvarlak ve fındık kadar. Önceden önemsemeyip doktora gitmemiştim fakat şimdi testis tümörü olabilceğini öğrenince kıllandım bütün belirtiler var. Fakat sigortam olmadığı için tedavi olamıyorum ve özele gidebilecek param yok. Acile gitsem bakarlarmı acaba?

Modlara Not: Konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden genele açtım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

sigortam yok die bişey yok her TÜRK mecburen  GSS li dir. 

fiyatlarını bilmiyorum ama devlet hastanelerinde muayne ücretleri uygun die biliyorum . bi sorman lazım.

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Nerden öğrenebilirim hocam bu fiyatı tahminen ne kadardır?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Üroloji doktoruna gidip malı açıp göstereceksin hocam başka çare yok.Adam duruma göre röntgen çekilmesini isteyebilir.Tıpta utanma yoktur.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Üroloji doktoruna gidip malı açıp göstereceksin hocam başka çare yok.Adam duruma göre röntgen çekilmesini isteyebilir.Tıpta utanma yoktur.

Utanma felan yok hocam zatende para yok mesele orda.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    e2 bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar benim 6-7 yıldır sol testisimde tam damarla testisi bağlayan yerin orda şişlik var yuvarlak ve fındık kadar. Önceden önemsemeyip doktora gitmemiştim fakat şimdi testis tümörü olabilceğini öğrenince kıllandım bütün belirtiler var. Fakat sigortam olmadığı için tedavi olamıyorum ve özele gidebilecek param yok. Acile gitsem bakarlarmı acaba?

varikosel olabilir hacı üroloğa git acil bakmaz (acil servisden yazıyor)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı
    e2 bunu yazdı

Gss fiyat ne kadar tutar bilginiz var mıdır hocam?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

sen gelir testi falan yaptırmamısın anlaşılan şurdan bi sorgula gss durumunu borcunu

https://sgk.ziraatbank.com.tr/Main.aspx

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

sen gelir testi falan yaptırmamısın anlaşılan şurdan bi sorgula gss durumunu borcunu

https://sgk.ziraatbank.com.tr/Main.aspx

Borçlu Dönem Sayısı, 6
    Toplam Ana Borç Tutar, 707.98
    Toplam H. Faiz Tutar, 37.38
    745.36

Sonuç bu hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

acil servis bakmaz direk ürolojiye sevk eder. 

sigortalı bir işte çalışmıyorsan gss ödemen gerekiyor. o da yoksa kanser olup öleceksin malesef. 

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    e2 bunu yazdı
    SeyhSamil bunu yazdı
    e2 bunu yazdı

Gss fiyat ne kadar tutar bilginiz var mıdır hocam?

giriş 15 desek, ultrosana gönderir ordada 35 desek kabaca 70 e olur gibi. sonra sperm testine yollarlar o da 60-70 civarı.

Toplam Hit: 3616 Toplam Mesaj: 27