folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Acilen Windos'un Teşhis Ve İzleme Servisi'nden Kurtulmanız Lazım...

Acilen Windos'un Teşhis Ve İzleme Servisi'nden Kurtulmanız Lazım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    coLin bunu yazdı
    NightShadow bunu yazdı

Benim bilgisayarın stand by modundayken fanlarının uçuş motoru gibi çalışmasının sebebi bu mu şimdi? 

aha! bunun hdd versiyonunuda ben yaşıyorum. Pc'yi kullanmadığımda belirli bir süre sonra hdd deli gibi işlev görüyor. Hemen görev yöneticisinden ne olduğuna bakayım diyorum. Her defasında farklı windows işlevi çıkıyor. Sabit bir görev olsa kapatacağım ama hep farklı çıkıyor meret. Ben pcye müdahale edincede bir süre sonra o görev duruyor. Çok intiristing

Sanki adamlar bunu özellikle ayarlamış gibi. Yani adam pcyi kullanmadığı süreçte şu şu işlevleri otomatik çalıştıralım gibisinden.

hocam senin olay muhtemelen güncelleştirmeleri başkaları ile dahili veya harici ağ üzerindekilere paylaştırmak ile ilgili... güncelleştirme ayarlarından onu bi düzenle dene bakalım

O ben de çoktandır kapalı. Benim win10 da kapalı olmayan şey yok gibi. Ne kadar işlevsiz, gereksiz gördüğüm şey varsa kapalı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Windows 10 ise normaldir. Kullanıcı sözleşmesinde açık açık yazmışlardı adamlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Erkek

Altını çizdim. Kapadım ama bir yerde çıkarsa onuda kapattırak

Anıl
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Hocam sağolasın. Dediğin şeyler ile ilgilendim devredışı bıraktım bir nebze olsun faydası oldu.

Lakin benim sistemde(W10-Home) görev yöneticisinde "System" diye bir uygulamanın devamlı işlemciyi ve ramı meşgul ettiğini gördüm. Dosyasına ulaştım "system32"de "ntoskrnl" adlı bir programa ulaştım. Bu uygulama büyük ihtimalle virüs diye şüphelendim ama değilmiş. Windows'un kullanım da gösterdiği bazı ipucları ile ilgiliymiş. Bu linkteki işlemleri uygulayınca az kasılan sistem daha da iyi oldu. Haberiniz olsun... :)

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

Teşekkürler hocam win 10 a gecmistim bi bakinayim bende su merete.

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Ek olarak

Win10 kullananlar torrent ağından çıkınız:

Guncellestirmeleri denetle > gelişmiş seçenekler > Güncelleştirmeleri nasıl temin edecegini sec > kapalı

DE5TROY3R tarafından 16/Kas/16 15:11 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    coLin bunu yazdı
    NightShadow bunu yazdı

Benim bilgisayarın stand by modundayken fanlarının uçuş motoru gibi çalışmasının sebebi bu mu şimdi? 

aha! bunun hdd versiyonunuda ben yaşıyorum. Pc'yi kullanmadığımda belirli bir süre sonra hdd deli gibi işlev görüyor. Hemen görev yöneticisinden ne olduğuna bakayım diyorum. Her defasında farklı windows işlevi çıkıyor. Sabit bir görev olsa kapatacağım ama hep farklı çıkıyor meret. Ben pcye müdahale edincede bir süre sonra o görev duruyor. Çok intiristing

Sanki adamlar bunu özellikle ayarlamış gibi. Yani adam pcyi kullanmadığı süreçte şu şu işlevleri otomatik çalıştıralım gibisinden.

Evet ama onu zaten sana soruyor bilgisayarin basinda olmadigin zamanlar ne zaman, bi sec bakalim o sirada ben bisiler yapicam diyor windows. Sen inaktif zamanlarim sunlardir ben yokken buyur abi demis olabilirsin isteyerek/istemeden.

sigara değil, balık olan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

pc fanında benzer sorunla karşılaşıyorum bunu deneyeceğim teşekkür ettim hoca

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    coLin bunu yazdı
    NightShadow bunu yazdı

Evet ama onu zaten sana soruyor bilgisayarin basinda olmadigin zamanlar ne zaman, bi sec bakalim o sirada ben bisiler yapicam diyor windows. Sen inaktif zamanlarim sunlardir ben yokken buyur abi demis olabilirsin isteyerek/istemeden.

Hangi menü altında onun ayar yeri, bilgin var mı? Bi' bakayım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Windows 10'un mına koyayım. Lanet olsun kafayı sıyırtacak bana.

Tek tek silmeme, uygulamaları default olarak tek tek ayarlamama rağmen her hafta , default uygulamanda problem var, biz sana bunu movies and tv programında açalım diye öneriyor.

Çıktığı ip'leri engelledikçe yeni yeni ip'lerden çıkmaya çalışıyor amın evladı.

Hepsini geçtim, raid0 nvme samsung 950 pro kullanıyorum, windows7 kuramıyorum. Var mı nvme'ye win7 kurabilen babayiğit?

Kaan tarafından 16/Kas/16 16:58 tarihinde düzenlenmiştir