Acilis Sifresi
-
S.a muridler..
Yaw dallamanin biri xp ye sifre koymus simdi acmaya calisiyorum pc yi siyah ekranda sifre soruyo bunu nasil resetlerim?Pili soktum taktim ama olmadi bisi:)
yardimlar icin simdiden tesekkurler.. -
pil biosun şifresini sıfırlıyor. öncexp logosu gelmeden f8 e bas seçenekler çıkacak ordan güvenli mod ile windowsu başlat ordan admisintration dan gir şifre yoksa başlat»denetim masası»kullanıcı hesaplar» urdan kullanıcıyı se. şifreyi kaldır de tamamdır.
bunun için proğramlar falan var ama kullanmadım bu şekilde dene sorunu çözemezsen bakarız çaresine bi şekilde. -
"pc yi siyah ekranda sifre soruyo "
burda soruyorsa şifre biosa konulmuştur, diğer türlü ise buzul un dediğini yap -
aga sagol ama xp logosu cikmadan sifre soruyo skcem a.k
baska yolu yordami ne olur diye dusunuyorum bios a da girmiyo.. -
anakart üzerindeki pili çıkart. bir süre bekle. sonra pc'yi aç. olmazsa ana kart üzerinde clear_cmos yazan yazıyı bul. oradaki jumper ayarlarını değiştir. 1-2 veya 2-3 gibi bişey ;)
-
program iso formatında oldugu için boot edilmiştir ve kullanımı gayet basittir indirdiğiniz dosyayı nero vea bir baska yazma programı ile cd ye yazdırıp pcyi bastan baslatıyosunuz daha sonra sanki vindows kuruluyomus gibi baslayacaktır burda korkmanizi gerektirecek birsey yoktur.daha sonra program windowsun hangi klasorde oldugunu ve hangi sifreyi kırmak istediğinizi sormaktadır dosyanın içerisinde kullanma klavuzuda bulunmaktadir...
işte link http://rapidshare.com/files/11501349/admin___351_ifresi_k__305_r.rar.html
yardım için burdan ulasabilirsiniz: a__mafia__a@hotmail.com
kolay gelsin bu konuyu admin arkadaslardan sabitlenmesini istemekteyim -
ayhun sagolasin..rapid mesgulmus su anda durulsun haber veririm burdan..konu sabitlenirse tam super olacak..
-
ayhun pc çalışırken şifre konulmuş isoyla nsaıl bir alaka kurdun tam anlamadım ama o dediğinde olabilir :)
ajan ın dediği gibi anakart üzerinde cmos yeri olacak onu çek farklı tarafa doğru tak hdd , cd romdaki jumper'lar gibi olacak anakartın modelini bi yazabilirsen yardımcı olabiliriz cmos un nerde olduğunu bulmanda. -
ya pc dell baktim anakarta da dogru duzgun model ismi yazmiyo
-
http://rapidshare.com/files/17863159/ERD_Commander_2005.rar.html
Link burada. Rar şifresi: Yuri Alek Verto
Dosyaları açtıktan sonra klasördeki dosyaları bi CD"ye çek. Klasör haliyle değil ama dosyaları CD"ye at...
Bilgisayarı o CD ile boot et...
XP benzeri bir işletim sistemi açılacaktır.
Başlat bölümünden "Lock Smith" menüsünü bul.
Orada şifresini sıfırlamak istediğin kullanıcıyı seç ve şifresini sıfırladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat...
ayhun arkadaşta aynı yolu söylemiş o dosyayı alamazsan bunu dene
-
pilin yanındaki juperın yerini değiştir( genelde sarı renkde olur ) sonra power a bas ( açılmayacaktır ) sonra tekrar aynı yerine tak jumper ı bios sıfırlanacaktır . bazı boardlarda bios pille sıfırlanıyo bazılarındada o jumperla
Toplam Hit: 2645 Toplam Mesaj: 19