Acilis Sifresi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek
    ayhun verdigin program malesef boot etmedi.simdi bios u sifirlamayi deniyorum..anakart'in modeli Phoenix ROM BIOS VERS.1.10 A05

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tpyion
    tpyion's avatar
    Erkek
    deişmez deneme aynısı bi arkdaşta oldu benim verdiğimi dene bide biz onunla çözmüştük
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    benim verdiğim program windows sifresi kırmaya yarıo cdyi bot ettikten sonra windows kuruluyomus gibi bi yer cıkıo ordan windows sifresi admin falan sifreleri kırılıo eger ben ordansa die yardımcı oldum biostaysa cmos jumperını soktugunde sıfıranır sifren cok yorma kendini anakartın modeli zartı zurtu onemli değil ama bu jumperi soktugunde pc elektrikten kesik olsun jumper vea pili soktukten sonra pcyi acma duymesine bas yalnız fişe takılı olmasın pc içindeki enerjiyi bosalt saten bordun btun ayarları sıfırlanır yardımcı olabildiysem sevindim

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek
    ayhun Allah razi olsun kardesim program'i boot edebildim sifirladik sifresi:)Herkesden Allah razi olsun..herkese tesekkurler yardimlari icin..

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    beyler pili sökünce minimum 72 saat dışarda kalması gerekior dikkatinizi çekerim ....72 saat dısardığı kalmadıgı sürece istediğin kadar sök cıkar bunun çözümü o!!!

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    6 senelik donanımcıyım 72 saat olayını ilk defa duyuyorum...

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    Bende yıllardır bilgisayar kullanıyorum içli-dışlıyım ama 72 saat olayını ilk kez duydum vay be...

Not late for nothing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    abü adam zaten biosu açamıyor siz cd ile bot et diyonuz :D

sen anakartın model markasını bi öğren en güzeli öyle yardımcı oluruz sana.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 2644 Toplam Mesaj: 19