Acilis Sifresi
-
ayhun verdigin program malesef boot etmedi.simdi bios u sifirlamayi deniyorum..anakart'in modeli Phoenix ROM BIOS VERS.1.10 A05
-
deişmez deneme aynısı bi arkdaşta oldu benim verdiğimi dene bide biz onunla çözmüştük
-
benim verdiğim program windows sifresi kırmaya yarıo cdyi bot ettikten sonra windows kuruluyomus gibi bi yer cıkıo ordan windows sifresi admin falan sifreleri kırılıo eger ben ordansa die yardımcı oldum biostaysa cmos jumperını soktugunde sıfıranır sifren cok yorma kendini anakartın modeli zartı zurtu onemli değil ama bu jumperi soktugunde pc elektrikten kesik olsun jumper vea pili soktukten sonra pcyi acma duymesine bas yalnız fişe takılı olmasın pc içindeki enerjiyi bosalt saten bordun btun ayarları sıfırlanır yardımcı olabildiysem sevindim
-
ayhun Allah razi olsun kardesim program'i boot edebildim sifirladik sifresi:)Herkesden Allah razi olsun..herkese tesekkurler yardimlari icin..
-
beyler pili sökünce minimum 72 saat dışarda kalması gerekior dikkatinizi çekerim ....72 saat dısardığı kalmadıgı sürece istediğin kadar sök cıkar bunun çözümü o!!!
-
6 senelik donanımcıyım 72 saat olayını ilk defa duyuyorum...
-
Bende yıllardır bilgisayar kullanıyorum içli-dışlıyım ama 72 saat olayını ilk kez duydum vay be...
-
abü adam zaten biosu açamıyor siz cd ile bot et diyonuz :D
sen anakartın model markasını bi öğren en güzeli öyle yardımcı oluruz sana.
Toplam Hit: 2644 Toplam Mesaj: 19