folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Açlık Hissi Ve Ona Bağlı Olan Belirtileri En Aza Nasıl İndirebilrim

Açlık Hissi Ve Ona Bağlı Olan Belirtileri En Aza Nasıl İndirebilrim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

@robinson istanbul subesi satici adres,numarasi surada mevcut http://www.lindt.com/swf/eng/worldwide/europe/

mutlaka migros , tansas , gima tarzi martlar tipinde ithal yiyecek icecek satan mekanlarda vardir. 

hershey , mark&spencer tarzi cikolata nerede satiyorlar? plaza, departmanlarinda da olabilir..

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

bas agrisi , asabilik icin: 100% siyah cikolata sekersiz veya cocoa kutlesi/yagi tozu

Hocam bu lindt excellence denen şey bildiğimiz çikolata değil amk öyle sanıp almayın. Zehir gibi birşey, geçenlerde harıl harıl çikolata ararken gece bunu buldum bi diş aldım üstüne 3 bardak su içtim gidip çokonat aldım rahatladım amk :D

torpedo_XL tarafından 31/Eki/13 04:21 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

ehuehue degil tabiki , saf cikolatanin ozu cocoa bu .. sut veya ivir zivir bisey yok sadece cikolata

icindekiler:

Cocoa mass, cocoa powder, cocoa butter, brown sugar

cocoa kutlesi , cocoa pudrasi , cocoa yagi , kahverengi seker

cay veya kahvenin yaninda harika gidiyor. damakta ericeyecek sekilde parca parca tuketin , isirmadan.

http://tahribat.com/Forum-99-Cacao-Dark-Chocolate-Cikolatanin-Dibi-183936/1/-/hojucuk/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

ehuehue degil tabiki , saf cikolatanin ozu cocoa bu .. sut veya ivir zivir bisey yok sadece cikolata

icindekiler:

Cocoa mass, cocoa powder, cocoa butter, brown sugar

cocoa kutlesi , cocoa pudrasi , cocoa yagi , kahverengi seker

cay veya kahvenin yaninda harika gidiyor. damakta ericeyecek sekilde parca parca tuketin , isirmadan.

http://tahribat.com/Forum-99-Cacao-Dark-Chocolate-Cikolatanin-Dibi-183936/1/-/hojucuk/

Aynen kahveyle ve viskiyle iyi gidiyor sonradan tecrübe ettim ama öyle açlığı bastırmak için bi diş alayım demeyin sonra tatlı bişeyler ararsınız :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

hojucuk bunu yazdı

bas agrisi , asabilik icin: 100% siyah cikolata sekersiz veya cocoa kutlesi/yagi tozu

yazdim zaten

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Ac kalma az ye sik sik ye muz ye elma ye ama kesinlikle ac kalma bide sigara iciyor alkol aliyorsan midende ulser olur 2 gun once nende cikti bugun endoskopiye gidecegim. Ac kalma duzenli beslen ayni salakligi sakin yapma midenden olursun

delimiyim ben?
Toplam Hit: 3044 Toplam Mesaj: 37