Acnturk Sigortanın Sigorta Kesme Yetkisi Durduruldu
-
Bu yıl içinde Aveona kayyum atanmıştı daha öncesinde Mellce Sigorta ve gri sigortada gitmişti. dün itibariyle acnturk ün sigorta kesme yetkisi donduruldu.
eğer satılır maddi durum iyileşirse devam eder..
Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 09/04/2025 tarih ve 1038 sayılı kararı ile; 5684 sayılı Sigortacılık Kanunu’nun 20 nci maddesi kapsamında, gerekli sermayenin nakden Şirket hesaplarına intikal ettirildiğinin tevsik edilmesine kadar AcnTurk Sigorta AŞ'nin tüm branşlarda yeni sigorta sözleşmesi akdetme ve temdit yetkisinin kaldırılmasına karar verilmiştir.
DJ_Alper tarafından 10/Nis/25 08:26 tarihinde düzenlenmiştir -
bizim poliçe patladı yanı
-
erdem358 bunu yazdı
bizim poliçe patladı yanı
trafik dask gibi zorunlu dışındakiler özellikle kasko sıkıntı çeker
-
Belli firmalardan başka yerden çalışmıyacaksın bırak ücreti fazla olsun en azından kafan rahat ediyor,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Belli firmalardan başka yerden çalışmıyacaksın bırak ücreti fazla olsun en azından kafan rahat ediyor,
haklısında bro biliyosun yıllardır bu işi yapıyorum alım gücünün düştüğü dönemlerde herkes en ucuzuna kaçıyor
ben insanlarada hak veriyorum. acnturk ün sıkıntı yaşayacağını devlet el koyacağını 4 ay önce haberini aldım ama ihtimal vermedim son 1 aydır satıldı söylentileri dolaştı. hatta sigortayeri satın aldı diye bilgilerde geldi bana .
açıkcası bu yıl batacak listemde acnturk yoktu. "ana" sına "emaa" n diyelim :)

generalli gitti
prive yorum yapıp dava ile uğraşmayayım ;)
turkcell e bişi olmaz
hdı katılım daha yeni hdı sigortanın toparlar
aveon gitti
acnturk gitti
nippon her seferinde bir şekilde kurtarıyor :)) darısı 2025 e diyelim
diğerleri hakkında yorumu size bırakıyorum
şimdi bunu yazarken yeni haber geldi
- Kötü yönetim, sigortacılık ve diğer mali mevzuata aykırı işlemleri nedeniyle Arex Sigorta AŞ’nin kefalet branşı ruhsatı iptal edilmiş ve diğer tüm branşlarda yeni sigorta sözleşmesi akdetme ve temdit yetkisi gerekli koşullar sağlanıncaya kadar kaldırılmıştır.
-
İyi olmuş herşey Red veriyordu adamlar.
-
Hastane olarak daha sıkıntı yaşamadık aveon ve medisa patlak biliyoruz. @frekaze herşeye Ret olayının bunlarla alakası yok bütün sigortalar ret veriyor. Her gün elimden yüzlerce hastanın evrakı geçiyor.
-
DJ_Alper bunu yazdı
Bu yıl içinde Aveona kayyum atanmıştı daha öncesinde Mellce Sigorta ve gri sigortada gitmişti. dün itibariyle acnturk ün sigorta kesme yetkisi donduruldu.
Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 09/04/2025 tarih ve 1038 sayılı kararı ile; 5684 sayılı Sigortacılık Kanunu’nun 20 nci maddesi kapsamında, gerekli sermayenin nakden Şirket hesaplarına intikal ettirildiğinin tevsik edilmesine kadar AcnTurk Sigorta AŞ'nin tüm branşlarda yeni sigorta sözleşmesi akdetme ve temdit yetkisinin kaldırılmasına karar verilmiştir.
Hocam Gri sigortadan paramızı nasıl geri alabiliriz tüketici hakem heyeti haklı buldu , sorgu ekranında geri ödeme gözükmüyor 10k sigorta parama çöktüler
-
d3lete bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Hocam Gri sigortadan paramızı nasıl geri alabiliriz tüketici hakem heyeti haklı buldu , sorgu ekranında geri ödeme gözükmüyor 10k sigorta parama çöktüler
emin olmamakla birlikte tmsf ye sor derim
-
acn sermaye arttırıma giderse sorun olmayacak. şu an hasar ödemelerinde sorun yok sadece gecikme mevcut. kayyum atanmadığı için poliçelerde aktif şekilde devam ediyor. kayyum ataması ise tahminimce 3-4 ayı bulur.
bu duruma gelmesi söz konusu bile değilken birden bu hale nasıl girdikleride muamma. şirketin kasasında mevcut bir para var ama kullanılamıyor. seddk ısrar ediyor. çok söylenti var. ofise uğrayasım gelmiyor şu sebeplerden ötürü. bakalım neler olacak...
-
Freak bunu yazdı
acn sermaye arttırıma giderse sorun olmayacak. şu an hasar ödemelerinde sorun yok sadece gecikme mevcut. kayyum atanmadığı için poliçelerde aktif şekilde devam ediyor. kayyum ataması ise tahminimce 3-4 ayı bulur.
bu duruma gelmesi söz konusu bile değilken birden bu hale nasıl girdikleride muamma. şirketin kasasında mevcut bir para var ama kullanılamıyor. seddk ısrar ediyor. çok söylenti var. ofise uğrayasım gelmiyor şu sebeplerden ötürü. bakalım neler olacak...
bro adamlardan semaye arttırımını neredeyse 6 ay önce istedi seedk
acentelerdende isteniyor arada sıkıntı şurda listeye bak yabancı şirketlerde var listede olmayanlarda zarar eden veya sermayesi yetmeyen başka ülkeler ile kötü olmayalım diye onlara ses çıkmıyor yerli şirketlere çok acımazsız davranıyorlar işini düzgün yapmayan kapatılsın zatende her yıl 2-3 tanede şirkete ruhsat vermesinler
10 tane olsun temiz olsun 30 kusur elementer 50 ya yakın sigorta şirketi bizim gibi küçük bir ülke için fazla