folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Acnturk Sigortanın Sigorta Kesme Yetkisi Durduruldu

Acnturk Sigortanın Sigorta Kesme Yetkisi Durduruldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

bu firmadan kasko yaptırmıştım. aracı sattım. Noter kağıdı ibraz ettim. 2 hafta geçti ücret yatmadı. Nasıl yol izlemek gerekiyor ? Sigortacı arkadaş iletmiş. sıraya koymuşlar. Harcama itirazıda yapıcam banka üzerinden

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

bu firmadan kasko yaptırmıştım. aracı sattım. Noter kağıdı ibraz ettim. 2 hafta geçti ücret yatmadı. Nasıl yol izlemek gerekiyor ? Sigortacı arkadaş iletmiş. sıraya koymuşlar. Harcama itirazıda yapıcam banka üzerinden

up olsun 

Yav he he
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

Ben de kasko ve sigortayı ana sigortadan yaptırmıştım kia kasko gibi bir şey vardı sanırım anlaşmalı bişeyler çok anlamıyorum bu konulardan, bayiden yaptılar batacak mı hocam şimdi bu 😅

csfrt tarafından 06/May/25 15:46 tarihinde düzenlenmiştir

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

yatırılacak ama ne zaman muallak. harcama itirazında bulunabilirsiniz sonuç ne olur bilemedim ama...

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Freak bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı

yatırılacak ama ne zaman muallak. harcama itirazında bulunabilirsiniz sonuç ne olur bilemedim ama...

ben söyleyim bi bk olmaz 

illaki yatar parada incellemeler felan yapılacak 3-4 ayı bulabilir şimdi mali uzmanlar fink atıyordur şirkette

sevmiyorum bu durumu hala daha yeni yeni şirketler çıkıyor.

aga çekin ilk 10 nu gerisine bulaşmayın bitti gitti

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Freak bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı

ben söyleyim bi bk olmaz 

illaki yatar parada incellemeler felan yapılacak 3-4 ayı bulabilir şimdi mali uzmanlar fink atıyordur şirkette

sevmiyorum bu durumu hala daha yeni yeni şirketler çıkıyor.

aga çekin ilk 10 nu gerisine bulaşmayın bitti gitti

hala taksitlerini ödemek koyuyor insana. ilk 10 firmada bu sefer çok talep var diye fiyat yükseltmesinler. Dilim yandı bir daha böyle dandirik firmaların ismini duyunca kapısının önünden geçmem. Bakalım 3-4 ay içinde yatacakmı. Yinede bankayada itiraz ettim orası kaç ay sürer acaba

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duburdovucu
    duburdovucu's avatar
    Erkek

acn sınırsız saglık sigortası hala provizyon veriyor . acn kaskodan yeni araç yaptırdım daha.

ama dil göte parmak atılır. analdır oraldır bunlar moraldır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    duburdovucu bunu yazdı

acn sınırsız saglık sigortası hala provizyon veriyor . acn kaskodan yeni araç yaptırdım daha.

provizyon da sıkıntı yok hastane olarak bizede provizyon veriyor ama ödemeler seyrek düzenli yapılmıyor 

Yav he he
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duburdovucu
    duburdovucu's avatar
    Erkek
    erdem358 bunu yazdı
    duburdovucu bunu yazdı

provizyon da sıkıntı yok hastane olarak bizede provizyon veriyor ama ödemeler seyrek düzenli yapılmıyor 

tüketiciye sıkıntısı yok hastane biraz dertli olucak hangi hastane istanbul için mi 

ama dil göte parmak atılır. analdır oraldır bunlar moraldır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    duburdovucu bunu yazdı

Geçmiş olsun. Başka kaskodan yeniden yaptır burayı iptal ettir. 

Toplam Hit: 1153 Toplam Mesaj: 22
seedk