Acnturk Sigortanın Sigorta Kesme Yetkisi Durduruldu
-
bu firmadan kasko yaptırmıştım. aracı sattım. Noter kağıdı ibraz ettim. 2 hafta geçti ücret yatmadı. Nasıl yol izlemek gerekiyor ? Sigortacı arkadaş iletmiş. sıraya koymuşlar. Harcama itirazıda yapıcam banka üzerinden
-
HanDSomE bunu yazdı
bu firmadan kasko yaptırmıştım. aracı sattım. Noter kağıdı ibraz ettim. 2 hafta geçti ücret yatmadı. Nasıl yol izlemek gerekiyor ? Sigortacı arkadaş iletmiş. sıraya koymuşlar. Harcama itirazıda yapıcam banka üzerinden
up olsun
-
Ben de kasko ve sigortayı ana sigortadan yaptırmıştım kia kasko gibi bir şey vardı sanırım anlaşmalı bişeyler çok anlamıyorum bu konulardan, bayiden yaptılar batacak mı hocam şimdi bu 😅
-
HanDSomE bunu yazdı
yatırılacak ama ne zaman muallak. harcama itirazında bulunabilirsiniz sonuç ne olur bilemedim ama...
-
Freak bunu yazdıHanDSomE bunu yazdı
yatırılacak ama ne zaman muallak. harcama itirazında bulunabilirsiniz sonuç ne olur bilemedim ama...
ben söyleyim bi bk olmaz
illaki yatar parada incellemeler felan yapılacak 3-4 ayı bulabilir şimdi mali uzmanlar fink atıyordur şirkette
sevmiyorum bu durumu hala daha yeni yeni şirketler çıkıyor.
aga çekin ilk 10 nu gerisine bulaşmayın bitti gitti
-
DJ_Alper bunu yazdıFreak bunu yazdıHanDSomE bunu yazdı
ben söyleyim bi bk olmaz
illaki yatar parada incellemeler felan yapılacak 3-4 ayı bulabilir şimdi mali uzmanlar fink atıyordur şirkette
sevmiyorum bu durumu hala daha yeni yeni şirketler çıkıyor.
aga çekin ilk 10 nu gerisine bulaşmayın bitti gitti
hala taksitlerini ödemek koyuyor insana. ilk 10 firmada bu sefer çok talep var diye fiyat yükseltmesinler. Dilim yandı bir daha böyle dandirik firmaların ismini duyunca kapısının önünden geçmem. Bakalım 3-4 ay içinde yatacakmı. Yinede bankayada itiraz ettim orası kaç ay sürer acaba
-
acn sınırsız saglık sigortası hala provizyon veriyor . acn kaskodan yeni araç yaptırdım daha.
-
duburdovucu bunu yazdı
acn sınırsız saglık sigortası hala provizyon veriyor . acn kaskodan yeni araç yaptırdım daha.
provizyon da sıkıntı yok hastane olarak bizede provizyon veriyor ama ödemeler seyrek düzenli yapılmıyor
-
erdem358 bunu yazdıduburdovucu bunu yazdı
provizyon da sıkıntı yok hastane olarak bizede provizyon veriyor ama ödemeler seyrek düzenli yapılmıyor
tüketiciye sıkıntısı yok hastane biraz dertli olucak hangi hastane istanbul için mi
-
duburdovucu bunu yazdı
Geçmiş olsun. Başka kaskodan yeniden yaptır burayı iptal ettir.