folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Action Script İçinden Çıkamadığım Kod Basit

Action Script İçinden Çıkamadığım Kod Basit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:
    -----------------------------

hacım sen text1 ve text2 adında iki tane string türünde değişken tanımlamışsın ama küçük büyük kontrolü yapmaya çalışıyorsun birinci hatan string değişkenlerin büyüklük kontrolü o şekilde yapılmaz. text1.length < text2.length şeklinde kontrol yapman gerekir. İkinci hatan input text yapabilmen için var text1:TextField yapman gerekir ve eğer bunların türünü input text yapmak istiyorsan text1.type = textFieldType.INPUT böyleydi galiba.  Bu şekilde türünü input text olarak belirlemen gerekir. Daha sonrada sahneye eklemek için addChild(text1) şeklinde yapman gerekir.

hocam ben kodla eklemicemki onlar text aracı ile zaten ekliyorum sadece eklediğim input type lere var değeri verip işlem yapabilirmiyim onu diyorum

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

ThundeR bunu yazdı:

on (click) {
        _root.text1.text = _root.text2.text;
    }

böyle dene birde. inputBox ların isimlerini text1 ve text2 olarak ayarla. butonu seçip actions bölümünden üstteki kodu yaz.

kardeşim butonun Click değeri yokki Ayrıca oldu gibi denedim release olarak ama olmadı

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThundeR
    ThundeR's avatar
    Erkek

Gaara bunu yazdı:

ThundeR bunu yazdı:

on (click) {
        _root.text1.text = _root.text2.text;
    }

böyle dene birde. inputBox ların isimlerini text1 ve text2 olarak ayarla. butonu seçip actions bölümünden üstteki kodu yaz.

kardeşim butonun Click değeri yokki Ayrıca oldu gibi denedim release olarak ama olmadı

bu kodu çalıştırdım da sana gönderdim =)

kesinlikle bir yerde yanlıs yapıyorsun.

msn ni pm olarak gönder, yarın sana örnek fla göndereyim.

Toplam Hit: 2468 Toplam Mesaj: 14