Action Script İçinden Çıkamadığım Kod Basit
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
hacım sen text1 ve text2 adında iki tane string türünde değişken tanımlamışsın ama küçük büyük kontrolü yapmaya çalışıyorsun birinci hatan string değişkenlerin büyüklük kontrolü o şekilde yapılmaz. text1.length < text2.length şeklinde kontrol yapman gerekir. İkinci hatan input text yapabilmen için var text1:TextField yapman gerekir ve eğer bunların türünü input text yapmak istiyorsan text1.type = textFieldType.INPUT böyleydi galiba. Bu şekilde türünü input text olarak belirlemen gerekir. Daha sonrada sahneye eklemek için addChild(text1) şeklinde yapman gerekir.
-----------------------------hocam ben kodla eklemicemki onlar text aracı ile zaten ekliyorum sadece eklediğim input type lere var değeri verip işlem yapabilirmiyim onu diyorum
-
ThundeR bunu yazdı:
on (click) {
_root.text1.text = _root.text2.text;
}böyle dene birde. inputBox ların isimlerini text1 ve text2 olarak ayarla. butonu seçip actions bölümünden üstteki kodu yaz.
-----------------------------kardeşim butonun Click değeri yokki Ayrıca oldu gibi denedim release olarak ama olmadı
-
Gaara bunu yazdı:
ThundeR bunu yazdı:
on (click) {
_root.text1.text = _root.text2.text;
}böyle dene birde. inputBox ların isimlerini text1 ve text2 olarak ayarla. butonu seçip actions bölümünden üstteki kodu yaz.
-----------------------------kardeşim butonun Click değeri yokki Ayrıca oldu gibi denedim release olarak ama olmadı
-----------------------------bu kodu çalıştırdım da sana gönderdim =)
kesinlikle bir yerde yanlıs yapıyorsun.
msn ni pm olarak gönder, yarın sana örnek fla göndereyim.