Acun Medya Yazılım Geliştirme Uzmanı Arıyor
-
Selamlar,
Başlıkta belirttiğim gibi yazılım uzmanı arıyor, istediği özellikler normal sadece sonlarda tercihen eklenen ilanlar biraz abartıya kaçmış.. bir nevi web + mobil developer istiyorlar.. ilgilenen olursa iyi bir kariyer elde edeceğini düşünüyorum, çünkü türkiyede büyük bir atak yaptılar ve adam dünyaya açılmayı planlıyor (yurtdışında da bir kanal alacağını söyledi)..
iş ilanı içeriği ve link aşağıdadır
İlan Güncelleme Tarihi: 26.11.2013
Şehir/Ülke: İstanbul(Avr.)
Personel sayısı: 1Acun Medya Prodüksiyon ve Reklam Hizm. A.Ş. - Acu
Genel nitelikler:Alanında 3 yıldan fazla deneyime sahip
Daha önce yapmış olduğu çalışmaları referans gösterebilen
Analitik düşünebilen
İş odaklı ve esnek çalışma amanlarında çalışabilecek
Erkek adaylar için askerlik hizmetlerini tamamlamış
C# ile ASP.Net Web geliştirme konusunda tecrübeli
MS SQL (T-SQL)ve mySQL konusunda deneyimli
jQuery, Javascript, Ajax, CSS, HTML konularında bilgi sahibi,gerektiğinde bu konularda çözüm üretebilecek
Yazdığı kodda performans ve güvenliğe önem veren
SOAP, JSON, WCF, Web Service, OOP. MVC, UML konularında tecrübeli
SVN, Git vb. version sistemlerle çalışmış/çalışabilir
Sorumluluk sahibi, yaptığı işi sahiplenen
Tercihen iyi derecede İngilizce bilen
Tercihen Windows 8 uygulaması geliştirebilen
Tercihen Android ve iOS uygulamalar konusunda bilgi sahibi / geliştirme yapabilen
İş tanımı:Acunn.com içerisinde geliştirilen .Net tabanlı yazılımların geliştirilmesi..
Firmanın ilana eklediği diğer bilgiler:Pozisyon Tipi: Sürekli / Tam zamanlı
Eğitim Seviyesi: Meslek yüksekokulu (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun)
Tecrübe: En az 3 yıl tecrübe
Askerlik Durumu: Yapıldı
İlan ilk yayın tarihi bilgisi: 26.11.2013
İlan kapanma tarihi bilgisi: 24.01.2014
-
Adamlar Bill Gates'i arıyor sanırım.
-
çok ararlar.
kafası çalışan adam bulucaksın, zeki adam dil öğrenmesi kolay.
-
peki bu buldugu adama ne kadar para verirler bu kadar özellik istediğine göre elle tutulur bişi olmasi lazim sanirim ?
-
Alanında 3 yıldan fazla deneyime sahip
Daha önce yapmış olduğu çalışmaları referans gösterebilen
Analitik düşünebilen
İş odaklı ve esnek çalışma amanlarında çalışabilecek
Erkek adaylar için askerlik hizmetlerini tamamlamış
C# ile ASP.Net Web geliştirme konusunda tecrübeli
MS SQL (T-SQL)ve mySQL konusunda deneyimli
jQuery, Javascript, Ajax, CSS, HTML konularında bilgi sahibi,gerektiğinde bu konularda çözüm üretebilecek
Yazdığı kodda performans ve güvenliğe önem veren
SOAP, JSON, WCF, Web Service, OOP. MVC, UML konularında tecrübeli
SVN, Git vb. version sistemlerle çalışmış/çalışabilir
Sorumluluk sahibi, yaptığı işi sahiplenen
Tercihen iyi derecede İngilizce bilen
Tercihen Windows 8 uygulaması geliştirebilen
Tercihen Android ve iOS uygulamalar konusunda bilgi sahibi / geliştirme yapabilenBu ne arkadaş yavv eistein arıyorlar sanki, her daldan eleman alması lazım iken tek bir adayda istiyorlar birde dünyaya açılacaklar (:
-
Patron kafası amk öyle adam kaç tane vardır ülkede acaba?
-
istediği özellikler çok fazla değil bence, ben webci olsaydım zaten ios hariç diğerlerini kolayca yapabilirdim.. tercihenlerin hepsini kaldır kalanlar zaten webcinin bilmesi gereken şeyler, belki wcf değil. sonuçta adamlar profesyonel, alacakları elemandan da beklentileri olmalı. acun un yapıtğı organizasyonları düşündüğümüzde adam ciddi anlamda para harcıyor ve karşılığını da alıyor, ama şu kadar para alır demek doğru değil, birinin mesala yurtdışı tecrübesi var 2 yabancı dil biliyor 5 yıl tecrübesi var diğeri orta halli bir iki şirkette çalışmış, yarım yamalak ingilizcesi var, bunlardan biri girmiş olsaydı alacakları maaş elbette farklı olurdu..
min. 3000 tl olacağını düşünüyorum, artık üstü de kişinin tecrübesine v.s. bakıyor..
-
İyi olsun kötü olsun tüm ilanların altına sayip duran insanlar olmazsa olmaz herhalde :)
Senin sirketin olsa bundan asagi tecrube aramazsiniz ama millet arayinca goy goy :) -
zeybekustasi bunu yazdıİyi olsun kötü olsun tüm ilanların altına sayip duran insanlar olmazsa olmaz herhalde :)
Senin sirketin olsa bundan asagi tecrube aramazsiniz ama millet arayinca goy goy :)Bana demediğini varsayarak cevaplıyorum.not:bu ilk goygoyumdur.Ya bu işten anlayan biri yanlış desin aranan özellikler çok fazla değilmi yani ordaki asp c MS SQL bunlar ayrı ayrı zaten zor şeyler değilmidir ki?
-
Bu yeteneklerde birisi 5k dan az calismamali kesinlikle
-
skyvalet bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıİyi olsun kötü olsun tüm ilanların altına sayip duran insanlar olmazsa olmaz herhalde :)
Senin sirketin olsa bundan asagi tecrube aramazsiniz ama millet arayinca goy goy :)Bana demediğini varsayarak cevaplıyorum.not:bu ilk goygoyumdur.Ya bu işten anlayan biri yanlış desin aranan özellikler çok fazla değilmi yani ordaki asp c MS SQL bunlar ayrı ayrı zaten zor şeyler değilmidir ki?
hocam asp değil asp.net, ve asp.net bir değil teknoloji. c# ile yazabilirsin mesela..ben c# ile masaüstü uygulama geliştiriyorum, başka adam web, bir başkası mobil geliştirebilir..
ikinci olarak ms sql bir veritabanı yönetim sistemi, ister masaüstü geliştirici ister web ister mobilci olsun, veritabanını bilmek zorundadır genel anlamda. adamlar veritabanı yöneticisi falan aramıyorlar, yazılımcı arıyorlar.. orta seviyeye gelmiş her yazılımcı zaten alanı ne olursa olsun veritabanını biliyordur (bağlamayı, sorgular, sp, trigger v.s.)