folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Acun Medya Yazılım Geliştirme Uzmanı Arıyor

Acun Medya Yazılım Geliştirme Uzmanı Arıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Selamlar,

Başlıkta belirttiğim gibi yazılım uzmanı arıyor, istediği özellikler normal sadece sonlarda tercihen eklenen ilanlar biraz abartıya kaçmış.. bir nevi web + mobil developer istiyorlar.. ilgilenen olursa iyi bir kariyer elde edeceğini düşünüyorum, çünkü türkiyede büyük bir atak yaptılar ve adam dünyaya açılmayı planlıyor (yurtdışında da bir kanal alacağını söyledi).. 

iş ilanı içeriği ve link aşağıdadır

İlan Güncelleme Tarihi: 26.11.2013

Şehir/Ülke: İstanbul(Avr.)

Personel sayısı:  1

Acun Medya Prodüksiyon ve Reklam Hizm. A.Ş. - Acu

Genel nitelikler:

Alanında 3 yıldan fazla deneyime sahip
    Daha önce yapmış olduğu çalışmaları referans gösterebilen
    Analitik düşünebilen
    İş odaklı ve esnek çalışma amanlarında çalışabilecek
    Erkek adaylar için askerlik hizmetlerini tamamlamış
    C# ile ASP.Net Web geliştirme konusunda tecrübeli
    MS SQL (T-SQL)ve mySQL konusunda deneyimli 
    jQuery, Javascript, Ajax, CSS, HTML konularında bilgi sahibi,gerektiğinde bu konularda çözüm üretebilecek
    Yazdığı kodda performans ve güvenliğe önem veren 
    SOAP, JSON, WCF, Web Service, OOP. MVC, UML konularında tecrübeli
    SVN, Git vb. version sistemlerle çalışmış/çalışabilir
    Sorumluluk sahibi, yaptığı işi sahiplenen
    Tercihen iyi derecede İngilizce bilen
    Tercihen Windows 8 uygulaması geliştirebilen
    Tercihen Android ve iOS uygulamalar konusunda bilgi sahibi / geliştirme yapabilen

İş tanımı:

Acunn.com içerisinde geliştirilen .Net tabanlı yazılımların geliştirilmesi..

Firmanın ilana eklediği diğer bilgiler:

Pozisyon Tipi: Sürekli / Tam zamanlı
    Eğitim Seviyesi: Meslek yüksekokulu (Mezun), Üniversite (Mezun), Yüksek Lisans (Mezun)
    Tecrübe: En az 3 yıl tecrübe
    Askerlik Durumu: Yapıldı

İlan ilk yayın tarihi bilgisi:  26.11.2013
     İlan kapanma tarihi bilgisi: 

24.01.2014

http://www.kariyer.net/acun-medya-produksiyon-ve-reklam-hizm-a-s-acu/yazilim-gelistirme-uzmani-is-ilani-i1092126/

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Adamlar Bill Gates'i arıyor sanırım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

çok ararlar.

kafası çalışan adam bulucaksın, zeki adam dil öğrenmesi kolay. 

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

peki bu buldugu adama ne kadar para verirler  bu kadar  özellik istediğine göre elle tutulur bişi olmasi lazim sanirim ?

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

Alanında 3 yıldan fazla deneyime sahip
    Daha önce yapmış olduğu çalışmaları referans gösterebilen
    Analitik düşünebilen
    İş odaklı ve esnek çalışma amanlarında çalışabilecek
    Erkek adaylar için askerlik hizmetlerini tamamlamış
    C# ile ASP.Net Web geliştirme konusunda tecrübeli
    MS SQL (T-SQL)ve mySQL konusunda deneyimli 
    jQuery, Javascript, Ajax, CSS, HTML konularında bilgi sahibi,gerektiğinde bu konularda çözüm üretebilecek
    Yazdığı kodda performans ve güvenliğe önem veren 
    SOAP, JSON, WCF, Web Service, OOP. MVC, UML konularında tecrübeli
    SVN, Git vb. version sistemlerle çalışmış/çalışabilir
    Sorumluluk sahibi, yaptığı işi sahiplenen
    Tercihen iyi derecede İngilizce bilen
    Tercihen Windows 8 uygulaması geliştirebilen
    Tercihen Android ve iOS uygulamalar konusunda bilgi sahibi / geliştirme yapabilen

Bu ne arkadaş yavv eistein arıyorlar sanki, her daldan eleman alması lazım iken tek bir adayda istiyorlar birde dünyaya açılacaklar (:

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Patron kafası amk öyle adam kaç tane vardır ülkede acaba?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

istediği özellikler çok fazla değil bence, ben webci olsaydım zaten ios hariç diğerlerini kolayca yapabilirdim.. tercihenlerin hepsini kaldır kalanlar zaten webcinin bilmesi gereken şeyler, belki wcf değil. sonuçta adamlar profesyonel, alacakları elemandan da beklentileri olmalı. acun un yapıtğı organizasyonları düşündüğümüzde adam ciddi anlamda para harcıyor ve karşılığını da alıyor, ama şu kadar para alır demek doğru değil, birinin mesala yurtdışı tecrübesi var 2 yabancı dil biliyor 5 yıl tecrübesi var diğeri orta halli bir iki şirkette çalışmış, yarım yamalak ingilizcesi var, bunlardan biri girmiş olsaydı alacakları maaş elbette farklı olurdu.. 

min. 3000 tl olacağını düşünüyorum, artık üstü de kişinin tecrübesine v.s. bakıyor..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    İyi olsun kötü olsun tüm ilanların altına sayip duran insanlar olmazsa olmaz herhalde :)
    Senin sirketin olsa bundan asagi tecrube aramazsiniz ama millet arayinca goy goy :)

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    İyi olsun kötü olsun tüm ilanların altına sayip duran insanlar olmazsa olmaz herhalde :)
    Senin sirketin olsa bundan asagi tecrube aramazsiniz ama millet arayinca goy goy :)

Bana demediğini varsayarak cevaplıyorum.not:bu ilk goygoyumdur.Ya bu işten anlayan biri yanlış desin aranan özellikler çok fazla değilmi yani ordaki asp c MS SQL bunlar ayrı ayrı zaten zor şeyler değilmidir ki?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Bu yeteneklerde birisi 5k dan az calismamali kesinlikle

http://yanduvar.blogspot.com/
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Bana demediğini varsayarak cevaplıyorum.not:bu ilk goygoyumdur.Ya bu işten anlayan biri yanlış desin aranan özellikler çok fazla değilmi yani ordaki asp c MS SQL bunlar ayrı ayrı zaten zor şeyler değilmidir ki?

hocam asp değil asp.net, ve asp.net bir değil teknoloji. c# ile yazabilirsin mesela..ben c# ile masaüstü uygulama geliştiriyorum, başka adam web, bir başkası mobil geliştirebilir.. 

ikinci olarak ms sql bir veritabanı yönetim sistemi, ister masaüstü geliştirici ister web ister mobilci olsun, veritabanını bilmek zorundadır genel anlamda. adamlar veritabanı yöneticisi falan aramıyorlar, yazılımcı arıyorlar.. orta seviyeye gelmiş her yazılımcı zaten alanı ne olursa olsun veritabanını biliyordur (bağlamayı, sorgular, sp, trigger v.s.)

Toplam Hit: 2818 Toplam Mesaj: 21