Acun Medya Yazılım Geliştirme Uzmanı Arıyor
-
-kod editleyebilen
-wp kurabilen
-deneme yanılma yapabilecek kadar analitik kafaya sahip
falan mı yazaydı
-
skyvalet bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
İyi olsun kötü olsun tüm ilanların altına sayip duran insanlar olmazsa olmaz herhalde :)
Senin sirketin olsa bundan asagi tecrube aramazsiniz ama millet arayinca goy goy :)
Bana demediğini varsayarak cevaplıyorum.not:bu ilk goygoyumdur.Ya bu işten anlayan biri yanlış desin aranan özellikler çok fazla değilmi yani ordaki asp c MS SQL bunlar ayrı ayrı zaten zor şeyler değilmidir ki?
telefondan girmenin en iyi yani, sadce mesajlari okuyorum kim ne yazmis ekrana sigmadigindan gormuyorum :) yani direk birine yazmadim genel olarak hep boyle ne zaman is var konusu gorsem yok artik oha cus tepkisi gorunce hep sasiriyorum. illaki extrem bilgili adamlar kaymagi yiyecektir yemistir. Her ilana uyan bir kac insan illali vardir ve maasida az olmayacaktir. Gecen bi bakanligin is ilani vardi 14 milyar veriyor elbet bir dunyada bilgi istiyor. Yani demem oki herkes birini kaziklayacak diye bir sey yok fazla paronayagiz belki hakeden hakettigi parayi aliyordur :) -
Gülücük koymayı unutmuşum ilk cümleye,baya ciddi olmuş yorum.Genel olarak demiştin tabi de.Dediklerindede haklısın ama ne bilim bütün ilanlarda aşırı nitelik arıyorlar sanki.Teknoloji açısından değil tüm sektörlerde.Benim de dile getirmek istediğim şey buydu.
-
hala şu ilanda abartılı olan yeri göremedim :)
"C# ile ASP.Net Web geliştirme konusunda tecrübeli"
bu özelliğin arandığı bir ilanda hiç DB bilmesin HTML&CSS ne bilmesin görmesin bilmiyorsa zaten diğer şeyleri yapmasın bu işi yada siz gerçekten hiç bişey bilmiyonuz bunlar çok geliyor bu çelişkiyi çözemedim
-
sondaki windows8-android-ios kırmı hariç bence abartı bi ilan değil.
jQuery, Javascript, Ajax, CSS, HTML konularında bilgi sahibi,gerektiğinde bu konularda çözüm üretebilecekadamların alacağı adama bunlardan sadece 1 tanesiyle baştan aşağı proje yaptıracakları yok, her projede sağda solda illaki işe yarayan şeyler bunlar, proje geliştirirken lazım olduğunda bunları kullanacak kadar aşina olunması yeterlidir zannımca. napsın adamlar tek satır .net bilen arıyoruz mu yazsınlar :D
-
belki bir psikolojidir bu, her ilana ooo çok şey istiyorlar demek :) yani abartılacak bir şey yok, normal bi web developer rahatlıkla bu işi alabilir.. işte mobil geliştiren adamın avantajı daha fazla olur o kadar
-
tercihen yazdıkları maddeleride başvurulardaki adamları filtrelemek için kullanacaklardır büyütcek bişey yok normal bir ilan
-
maaşı iyise ben bu saydıklarını öğrenir başvuru yaparım o derece açım :|
DrKeworks tarafından 07/Ara/13 21:51 tarihinde düzenlenmiştir -
yurtdışında oyun stüdyolarının iş ilanlarını inceliyorum her ay
ingilizce + unity bilene $5k veren var..
acun bu kişiyi bulursa ne kadar verecek merak ediyorum
-
Iruretta bunu yazdı
Bu yeteneklerde birisi 5k dan az calismamali kesinlikle
kesinlikle.
işe alınmayanlar toplanıp sağlam bir saldırıyla "al sana yazılımcı" dese.. bu da bi fikir uşağum :)
DadasAdam tarafından 07/Ara/13 22:19 tarihinde düzenlenmiştir