folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Adadaki Kiralik Bisikletleri Nasil Calmiyolar?

Adadaki Kiralik Bisikletleri Nasil Calmiyolar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

merhaba

buyukadada ki kiralik bisikletlerde onlerinde ki plakamsi sey disinda bi koruma falan varmi ? biri sokse o plakayi goturmeye kalksa vapura binerken falan kontrol edenler oluyomu ?yada baska bir guvenlik onlemi varmi ?

dun arkadasla adadaydik `kesin rfid vardir amk` falan dedi, bende merak ettim

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

alırken kimlik veriyorsun adamlara hacı,zaten çok kaliteli aletler değil,çoğu haşat olmuş

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    akustikelektrik bunu yazdı

alırken kimlik veriyorsun adamlara hacı,zaten çok kaliteli aletler değil,çoğu haşat olmuş

tamamda haci, printerda ali veli 49-50 diye kimlik yapip 2 liraya pvc kaplatsam bisikletci o kalabalikta farketmez. ayrica yok la guzel aletler var

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

tamamda haci, printerda ali veli 49-50 diye kimlik yapip 2 liraya pvc kaplatsam bisikletci o kalabalikta farketmez. ayrica yok la guzel aletler var

Oyle olsa herkes kafasına göre sahte kimlik basardı.O kimliğin üzerinde arkalı önlü soğuk damga olması gerekiyor.Ayrıca pvc kaplayan eleman hemen anlar çakma olduğunu.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

ben her gittiğimde zinciri kopuyor bisikletlerin =) neyseki aldığım yere değil başka yere yaptırıyorum 5 liraya,yoksa soyarlar adamı..Sahte kimlik yutarlar büyük ihtimal :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

Çalınmak istedikden sonra zor bişey değil insanlar birbirlerinin cebinden parasını bile çalıyor.Çalıp çırpma,insanların ekmeğini yağmalama maksadın varsa bi şekilde yaparsın zor değil.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    u235 bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

Çalınmak istedikden sonra zor bişey değil insanlar birbirlerinin cebinden parasını bile çalıyor.Çalıp çırpma,insanların ekmeğini yağmalama maksadın varsa bi şekilde yaparsın zor değil.

bisiklet calmiycam ya, herboku caliyolar bu bisikletleri nasil caliyolar onu merak ediyorum ben

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

hmm anladım hocam.

u235 tarafından 25/Ağu/13 19:14 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

Biz kendi bisikletimizle gittik adaya, vapurda adam dediki gidince orda polise gidiceniz, kağıt vericek size yoksa dönüşte almayız haberiniz olsun. Gittik polise kimlik bilgileri bisikletin markası rengi filan bi kağıda yazıldı, dönüşte vapura binerken verdik kağıdı adamlara öyle bindik.

test 1 2
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla bisikletlerde plaka var ufaktan..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

bisiklet calmiycam ya, herboku caliyolar bu bisikletleri nasil caliyolar onu merak ediyorum ben

tabi tabi hep merak

black implies white, self implies other, life implies death.
Toplam Hit: 2749 Toplam Mesaj: 20