Adadaki Kiralik Bisikletleri Nasil Calmiyolar?
-
Citizen bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdı
alırken kimlik veriyorsun adamlara hacı,zaten çok kaliteli aletler değil,çoğu haşat olmuş
tamamda haci, printerda ali veli 49-50 diye kimlik yapip 2 liraya pvc kaplatsam bisikletci o kalabalikta farketmez. ayrica yok la guzel aletler var
Oyle olsa herkes kafasına göre sahte kimlik basardı.O kimliğin üzerinde arkalı önlü soğuk damga olması gerekiyor.Ayrıca pvc kaplayan eleman hemen anlar çakma olduğunu.
oldu bisiskletçi birde gbt yapsın Çalmak siteyen çok rahat çalar tabiki adam ne anlasın sahte kimlikten gerçek kimlikten
-
akustikelektrik bunu yazdı
ben her gittiğimde zinciri kopuyor bisikletlerin =) neyseki aldığım yere değil başka yere yaptırıyorum 5 liraya,yoksa soyarlar adamı..Sahte kimlik yutarlar büyük ihtimal :D
vay kesin bisikletciler öyle bozulcak şekilde teslim ediyordur, yoksa bir zincir öyle he diye kopmaz
-
Citizen bunu yazdı
Oyle olsa herkes kafasına göre sahte kimlik basardı.O kimliğin üzerinde arkalı önlü soğuk damga olması gerekiyor.Ayrıca pvc kaplayan eleman hemen anlar çakma olduğunu.
Hacı sahte kimlik çıkarmanın cezasından haberin varmı acaba senin ?
Bırak bisiklet çalmak için sahte kimlik çıkartmayı, Uçak kaçırmak için bile sahte kimlik çıkartma riskine değmez :)
-
rebellisch bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdı
ben her gittiğimde zinciri kopuyor bisikletlerin =) neyseki aldığım yere değil başka yere yaptırıyorum 5 liraya,yoksa soyarlar adamı..Sahte kimlik yutarlar büyük ihtimal :D
vay kesin bisikletciler öyle bozulcak şekilde teslim ediyordur, yoksa bir zincir öyle he diye kopmaz
daha önce çalınana bisikletlerin parasını çıkartıyordur belki adam o şekil
-
__hsyN__ bunu yazdı
Biz kendi bisikletimizle gittik adaya, vapurda adam dediki gidince orda polise gidiceniz, kağıt vericek size yoksa dönüşte almayız haberiniz olsun. Gittik polise kimlik bilgileri bisikletin markası rengi filan bi kağıda yazıldı, dönüşte vapura binerken verdik kağıdı adamlara öyle bindik.
hangi ada haci ? bende 2 sene falan once kendi bisikletimle gitmistim hatta tahribat bulusmasi vardi, hic oyle kimlik falan bi atraksiyon olmadi
-
yolbulucu bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
Biz kendi bisikletimizle gittik adaya, vapurda adam dediki gidince orda polise gidiceniz, kağıt vericek size yoksa dönüşte almayız haberiniz olsun. Gittik polise kimlik bilgileri bisikletin markası rengi filan bi kağıda yazıldı, dönüşte vapura binerken verdik kağıdı adamlara öyle bindik.
hangi ada haci ? bende 2 sene falan once kendi bisikletimle gitmistim hatta tahribat bulusmasi vardi, hic oyle kimlik falan bi atraksiyon olmadi
valla biz arkadaşla gitmiştik geçen sene istemişlerdi, hatta polisin verdiği kağıtta da bisiklet kağıdı gibi bişi yazıyodu, düz kağıda doldurup vermedi, renk marka filan form şeklinde ufak bi kağıttı. bilmiyom belki çok da sıkı bi uygulama değildir.
hsyN tarafından 25/Ağu/13 20:49 tarihinde düzenlenmiştir -
yolbulucu bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
Bisikletleri kiralayan yer benim tanidigimdi o yuzden kimlik istetmemistim. Yoksa kimlik vermeden kiralamaniz mumkun degil. Ayrica bisikletlerin cogu hasat durumda zaten degmez hic
-
alicem bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
Bisikletleri kiralayan yer benim tanidigimdi o yuzden kimlik istetmemistim. Yoksa kimlik vermeden kiralamaniz mumkun degil. Ayrica bisikletlerin cogu hasat durumda zaten degmez hic
yok haci ben kendi bisikletimle geldiydim polis bisey istememisti benden form falan vermediydi
-
Bisikleti calıp adadan nasıl cıkaracak adam... İskelede okuduğuna göre belli seferlerde adadan eşya cıkarabiliyosun