Adam Akıllı Kesintisiz İnternet?
-
hacılar yeter artık bu ttnete sövmekten evin bereketi kaçtı.. ek kontenjandan şans eseri uzaktan eğitime girdim. bi derse girdim lanet ttnet sabahtan beri beni netten atıp geri bağlıyor. hacılar bana öyle bir internet sağlayıcısı söyleyin ki kotasız ve kesintisiz olsun. yoksa halen bu hayal mi..
3g felan da olabilir yeter ki beni netten atmasın. tecrübesi olan müridler ne olur bi el atın. -
varsa bulunduğun yerde uydunet
-
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------
varsa bulunduğun yerde uydunet
hocam nasıl öğrenirim olup olmadığını? bi de nasıl işler bu uydunet biraz açıklarmısın :/ bi de ttnetten farkları neler -
Büyük şehirlerdeysen superonline yi dene. Çok daha ucuz ve çook daha hızlı. 100MB hızında interneti 100GB kotalı olarak 110 TL yemi ne veriyordu.
-
uydunet rulez
-
www.uydunet.net
-
superonline kullanıyorum evde (istanbulda) bir kere kesildiğini görmedim fiber internetti 10mb limitsiz 50 liraydı on numara :)
-
mmb hangi okulun uzaktan eğitimindesin.
-
aLman bunu yazdı:
mmb hangi okulun uzaktan eğitimindesin.
istanbul üniversitesi dış ticaret.
hacılar uydunete baktım da bizim buraya vermiyo. verse aslında fiyatı çok uygun. -
MMB bunu yazdı:
hacılar yeter artık bu ttnete sövmekten evin bereketi kaçtı..
-----------------------------klavyenın başında gülme krizine girdim , ama lafta değil bildiğn gülme krizi albı benı hacı :D aynılarını yaşadığımdan dolayıda senı anlıyorum onun ıcın ne varsa küfretmeye devam bu netin yavaslıgına yetersız performansına fılan :D
-
Abi nasıl cozulemiyor veya cozmuyolarki sorunu? Yıllardır ttnet kullanıyorum 1 defa kesilmedi anca borcundan dolayı kesiyolar :|