folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Adam Akıllı Kesintisiz İnternet?

Adam Akıllı Kesintisiz İnternet?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mperk
    mperk's avatar
    Erkek

fatX bunu yazdı:
    -----------------------------

Abi nasıl cozulemiyor veya cozmuyolarki sorunu? Yıllardır ttnet kullanıyorum 1 defa kesilmedi anca borcundan dolayı kesiyolar :|

Ttnet kulandğına emin misin !

Hamdolsun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

ttnet

splitter den modeme giden kabloyu degistirdekten sonra kesildigini gormedim

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

MMB bunu yazdı:

Gzx bunu yazdı:

varsa bulunduğun yerde uydunet

hocam nasıl öğrenirim olup olmadığını? bi de nasıl işler bu uydunet biraz açıklarmısın :/ bi de ttnetten farkları neler

uydunet'in en büyük avantajı pinglerinin çok düşük olması 16 ms(ttnette 40-60 arası) nin üstüne çıktığını görmedim

5Mbit'e kadar sınırsız kullaniyordum  700-800 Kb/s arasi download yapiyordum

Bu hızla download yaparken facebook tahribat msn vs sıkıntısız geziyor Online radyo dinliyordum en ufak takılma aksama olmuyordu hatta radyoyu sessize alip faceden youtube'dan video izlemişliğim bile var onda bile en ufak takılma olmuyordu

5mbit'e kadar sınırsız + Kablo Tv + Teledünya + Sinema paketi (3 HD 3 Normal sinema kanali her ay 40 yeni Film) 90 lira gibi bir fiyat ödüyordum

gelelim ttnet e şuan mecburiyetten ttnet kullaniyorum Sözde 8Mbit (8mbit'e kadar değil) 400 kb/s download u zor görüyorum internette gezinmeyi radyo dinlemeyi vs bırak msn e bağlanmıyor ödediğim ücret telefon dahil 120 lira

uydu nette son surat sörf yaparken internet hızını hiç birşekilde yavaşlamayan dl hızı :)

speed test sonuçlarını bulamadım bulsaydım onu koyucaktım hız:9,5 MB ping:14 çıkmıştı sonuç (5mbite kadarda)

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
Toplam Hit: 2557 Toplam Mesaj: 14