Adam Kaçırma
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
ailesi baskı yapar sa ki yapar kız zorla kaçırıldıgını söyler se ki söyler mapushane çeşmesi yandan akıyor yandan şarkısını söylersin
-----------------------------peki zorla kaçırıldığını söylemezse ki zaten ben kaçırmayacağım kendi ayaklarıyla gelecek, sonuç yine hüsran mı olur ?
-
aklında ne var bilmiyorum ama içimde bu işin sonu b.ka saracak gibi bir his var.. neler oluyor hele bi anlat
-
mhs bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
ailesi baskı yapar sa ki yapar kız zorla kaçırıldıgını söyler se ki söyler mapushane çeşmesi yandan akıyor yandan şarkısını söylersin
-----------------------------peki zorla kaçırıldığını söylemezse ki zaten ben kaçırmayacağım kendi ayaklarıyla gelecek, sonuç yine hüsran mı olur ?
yakalanmazsan olmaz ki yakalanırsın. Kızı ailesi bulamayınca polise fln haber werir.
Bulurlar seni. 18 yaşında olmayan kişi kendi rızasıyla bi halt yiyemiceği için suçlu olursun.
EDIT:
Hoca sende 18in altındaysan (porfilde 17 yazıyo)
hapse girmezsin.. Savcıya çıkarsın ifade verirsin bırakırlar.
Sicile geçmez ama polis kayıtlarında durur. -
The-ExTaCy bunu yazdı:
mhs bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
yakalanmazsan olmaz ki yakalanırsın. Kızı ailesi bulamayınca polise fln haber werir.
Bulurlar seni. 18 yaşında olmayan kişi kendi rızasıyla bi halt yiyemiceği için suçlu olursun.
EDIT:
Hoca sende 18in altındaysan (porfilde 17 yazıyo)
hapse girmezsin.. Savcıya çıkarsın ifade verirsin bırakırlar.
Sicile geçmez ama polis kayıtlarında durur.
-----------------------------anladım her sonuçta yakalanıldığında b.ku yiyorsun sonuç bu yani
-
mhs bunu yazdı:
The-ExTaCy bunu yazdı:
mhs bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
----------------------------
-----------------------------anladım her sonuçta yakalanıldığında b.ku yiyorsun sonuç bu yani
Evet hoca. Hapse girmezsin ama ceza alabilirsin. Ki alcağını sanmıyorum.
Sen yine de deneme -
dead_march bunu yazdı:
hoca eğer kız kaçıracaksan biz tahribat olarak arkandayız
-----------------------------tahribatın adı yeni bir mahkeme serüvenini karışacak gibi :D
-
e tabi bu hukuki yönü birde kim verdisi var
-
sonra haberlerde çıkarız. Tahribatta anket yaptı kız arkadaşını kesti :F
ya da tahribat.com dan gerekli bilgi ve önerileri aldı, kız arkadaşına işkence yaptı.
edit: küfür yasaktı.
-
sirpence bunu yazdı:
sonra haberlerde çıkarız. Tahribatta anket yaptı kız arkadaşını kesti :F
ya da tahribat.com dan gerekli bilgi ve önerileri aldı, kız arkadaşına işkence yaptı.
edit: küfür yasaktı.
-----------------------------oha yok öyle birşey =D
-
Kendilerine tarikat diyen bir gurup genc, Holyone nickli kisi nezaretinde 18 yasindan kucuk gencecik kizlarimizi kacirarak, cesitli iskenceler yapiyorlar, yoksa munnevveride tahribatmi kacirip cemin eline verdi. sok sok sok flash flash flash
diye haberlere cikacaz senin yuzunden.