Adam Kaçırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

polis 24 saat geçmeden hiçbişey yapmaz kardeşim. ailesi polise giderse gidin çocuk polisine başwurun derler

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

dikkat et hocam yakalanirsaniz kendi rizamla kactim demez ! ayik ol

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

mehmetcan bunu yazdı:
    -----------------------------

-18'de olan birisini kaçirdigin zaman şikayetci olsun olmasin. kamu davasi açılır sana mahkemeye çıkarsin.

-----------------------------

alakası yok akrabamın başına geldi adamla kız kaçıyor adam karakola gidip durumu izah ediyor dilekçe veriyorlar hiç bir bok yapamıyoruz kızı almak dışında

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

şimdi bi haber yapılsa ve içinde tahribat geçse çkota haksız sayılmazlar.millet elalemin kızını kaçırma dicene kaçır 17 yaşındasın bi bok olmaz yardım edelim falan diyo.

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hna
    Hna's avatar
    Erkek

efendir bir kaç yıl bekle ailesi sana postalar zaten :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

18 yaşından küçükse ailesine kalmış bişi

bak adam 18 yaşından küçük bir keze kaçırıyor. yakalıyorlar annesi geliyor kız ben kocamı seviyorum diyor annesi şikayetçiyim diye söylüyor poliste sen şikayetçisin ama kızın bu adamı seviyor yazık değilmi ayırma diyor annesi şikyetten vaz geçiyor.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 7306 Toplam Mesaj: 47