folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adamda Bir Boy Var...(Iraq)

Adamda Bir Boy Var...(Iraq)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Hz.Peygamber Efendimizde (s.a.v) araptı , 4 Halifemizde araptı onlardan ne gördünde bu sekilde konusuyosun.Bu sorulara cvp verirsen bende sana derimki evet kardes sen haklısın araplar gercekten böyle derim.Bu sorularada cvp veremezsen senden kansızı , yalatörü ve işe yaramazı yoktur.1 elin 5 parmagıda aynı değildir.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByLord
    ByLord's avatar
    Erkek

gfb_soldier bunu yazdı:
    -----------------------------
    Leustad bunu yazdı:

Irakta böyle 100 tane adam olsa abd'nin sonu ne olurdu acaba =)

hiç bi sikim olmazdı arap deılmı aq hepsi kansız göt yalatörler orada bı karambole alırdım işgal askerini ..

----------------------------

Dünyada bundan öncede ve bundan sonrada en çok sevilecek  olan insan Hz.Peygamberdir.Seni bilmiyorum müslümanmısın değilmisin ama senin bu kelimelerin senin kişiliğini,bilgini yansıtıyor ve dahi bu forumdaki insanların gözünde küçüldüğünü biliyosundur umarım,eğer araplar senin dediğin gibi kişiler olsaydı Allah(c.c) kabesini arap topraklarına yaptırmazdı ve dahi bütün alemlere rahmet olarak gönderdiği peygamberini arap soyundan yaratmazdı,bunların yanında yüce kuranı kerim arapça olmazdı.

Şimdi Seni Özür dilemeye davet ediyorum kardeşim bize değil he,Hz. Resul(s.a.v) den özür dile dostum .Umarım bu kelimelerine pişman olmuşsundur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

tövbe tövbe.

insan bilerek efendisine küfür yada hakaret, kötü söz sölermi sölemez 

adam düşünmeden sölemiş bu belli hemen tartısma yaratmayalım

Toplam Hit: 4079 Toplam Mesaj: 24