Adamın Birini İki Dakika İçinde Çarptılar Hemde Gözümün Önünde
-
deşifre programındada çıktı bunu yapanlar pkklıymış
zaten adamın şivesinden anlamıyormusunuz be dangalaklar doğulu konuşuor yarı türkçe yarı kırmanço :D
hala söğüşleniyorlar
-
saflıkla filan alakası yok herkes bu olaya düşebilir en yakınındaki bile para kazandıgını duyan adam ne yapmazki bugun bi arkadaşa olayı anlattım onun amcasının oglundan 1500 ytllik kontur çarpmışlar bu şekilde
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar Argo olacak Kusura bakmayın ama Çüş diyecem ben artık bu kadar da safını Görmemiştim. :)
-----------------------------senin yorumlarina hep alinti yapasim geliyor
-
Haftalar önce objektif programında izlemistim benzer olayları.Birileri bizim insanlarımızı kandırıp bir yerlere destek mi veriyor,sadece kendilerini düşünerekten mi yapıyor karar veremedim.Sonuç olarak insanların bu duruma düşmeleri acı verici.Keşke bi kaç saniye düşünebilseler...
-
bu adam saf ötesi bi'şeymiş... oha artık..:)
-
-
bide bunun terörle mücadele versiyonu war.bilenler bilir
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
a.q hep arkadaslar anlatıyodu lan şuna cin girmiş şunu cin carpmış şurda cin dördüm şurda düğün yapıyolardı diye söylüyolardı bende lan s*ktir git oğlum ne cini gelsin carpsında görek diyodum. şimdi gece yorganın altına gömülüyorum. vallaha billahi istediğiniz yemini ediyim. zaten islam alimleri de diyor. Cinlerle oyun oynanmaz. cin cağıranlar ya cine hukmeder yada cin onlara hukmeder. diye boyutlar arası gecişi inkar edemeyiz neys nerden nereyte geldik. adam harbi saf mış..
-----------------------------sıkıosa gelsın carpsın... çarpmayan toptur :))
-----------------------------çarpmazsa şerefine çakayım onların:) geç bu peri masallarını genç insanların beyinlerini yıkama senin gibi çok adam gördük ne zevk alıosunuz bunlardan?