Adamın Birini İki Dakika İçinde Çarptılar Hemde Gözümün Önünde
-
Bilenler bilir büfede çalışıyorum adamın biri hışımla içeri girdi yabancı biride degil tanıdık 250 kontur istedi kaç tane var dedi 3 tane dedim velhasılı kelam adam konturleri alıp kazımaya başladı telefonda elinde numaraları söledi karşıdakine konuştugu kişi buna bişeyler söleyip tekrar bundan kontur alıp yolamasını istedi adam aldı tabi ben dogaldır belki bi akrabası dag başında kalmış felan fistan fiş mekan gibi şeyler düşündüm 3 konturu verdikten sonra jetonum düştü telefondakiler adamı sögüşlüyorlar adama dedimki abi mesele ne adam bende durumu anlamadım dur dedi aradan bir süre geçti dedimki abi seni sövüşlüyorlar haberin olsun ama adam oralı bile olmadı tabi bu esnaf için birazdaha zor bi durum çünkü adama 7.5 milyar kazandınız turcellin %2 abonesi Vodofonun %4 abonesi Aveanın % bilmem kaçı hak kazanmış çekilişe kontur kazıyıp bize telefonda söleyeceksiniz sizin hesabınıza paranızı yatıracaz die bide sosyal mühendisliklerini ortaya koyup adamı kafalamışlar adama nasıl abi seni dolandırıyorlar diyebilirimki ama bizim halkımızın garip bi tarafıda var adama abi seni kandırıyorlar bile derken teredütle söledim çünkü adam bana sen beni 7.5 milyardan ettin bile diyebilir dolandırıyorlar dedim dedigim gibi adamında jetonu düştü ve telefondakine ne kontur nede para lazım deyip telefonu kapattı adamda ahmak demiyorki benim hattım türkcell siz nie benden vodofon istiyorsunuz die ama adama o süre zarfında 130 milyonluk bi kontur parası girmiş oldu adamın eli ayagı titriyordu savcılıga gidip elindeki kartları vermesini tavsiye ettim ama bi sonuç çıkacagını sanmam
-
aaa seni kimse çarpamaz dimi :| göbekten korkarlar
-
vay anam vayyy
-
3 ayda bı telefona kontr yukluom herıfe bakk :S 3 tane 25o kontr almıs :S
-
insanımızı muhteşem zekası ve ahmaklığını (yanlış anlaşılmasın, saflığı kasdediyorum) gösteren bir örnek
-
az akıl olsaydı çarpamazlardı
olaya bak :S
-
130 milyon ne ki? Türk Telekomda bi adam 1 milyarlık kontor alıyo ve biz polisis cezanı böyle ödiyceksin diyenlere yolluyo tüm kontorleri.. Sonra parası bitiyo bi karakola uğruyo işte param bitti, daha fazla kontor alamıycam, başka türlü nasıl öderiz veya bi dahaki aya ödeyebilir miyiz diyor. Polisler ne kontoru ya bizim öyle bi uygulamamız yok diyor.. Adam da bişey yokmuş gibi geliyo bunu iş yerinde anlatıyo :)
-
welcome to Turkey.
-
bizim komşunun kızını gözümün önünde cin carptı. gecen hafta ailecek oturuyorduk kız odasındaydı birden geldi gözleri bi değişik bakıyordu sonra bayıldı. hemen mudahale ettik sonra göz bebekleri kayboldu ve kız anlamsız sözler söylemeye basladı. hemen karsı binadaki imam ı çağırdım. kız git gide kötüleşti kasları kasılmaya basladı. sonra hocaya durumu anlattık hemen ayetel kursi yi okumaya basladı kızın basında sonra duaları peş peşe okumaya basladı. bende izliyorum bu arada korku içinde. Kızın Gözleri simsiyah oldu bu sefer; bu arada kızın annesi korkudan bayıldı onu kenara cektik benim babamla kızın babası kızı zor tutuyorlar. sonra kızın basından cinler çıkmaya basladı etrafımızda hızla dönüyorlardı. ben ilk basta korktum ama sonra alıştım. 3 kulhu bi elham okumaya basladım. kız bağırmaya basladı ve çok pis kasılıyordu sonra hoca kızın içinden asıl cini çekip aldı sonra florasan patladı. yenisini taktığımızda kız yeni yeni kendine gelmeye basladı. 2 gün sonra kızla konustum bana söyle dedi.
odamdaydım birden pencereden sinek girdi kafama kondu . sonra elimi attım uçmadı ve kayboldu. sonra basım dönmeye basladı içeri geldim sonrasını hatırlamıyorum. bi tek şeyi hatırlıyorum oda içimdeki sesler ve kavga ...
hala etkisindeyim... anlattıklarım %100 doğru sallama değil arkadas carpma deyince aklıma geldi anlattım...
-
son zamanlarda bunları yapanlar çoğaldı iyice dikkatli olmak gerekiyo :S
-
Arkadaşlar Argo olacak Kusura bakmayın ama Çüş diyecem ben artık bu kadar da safını Görmemiştim. :)