Gündem - Güncel Konular
Adana İncirlik Ussu Uzerindeki Goruntulerde UFO Tespiti
Adana İncirlik Ussu Uzerindeki Goruntulerde UFO Tespiti
-
mataramasuko bunu yazdı
kaç kişiyle tespit etmişler?
1 kişi :D
ufo çekim yapmayın görürseniz kamera bozuyormuş :D
-
akrabalarımı getiriyorum.
siz bekleyin hep fethetcez buraları !!!!!!!!!!!!!
-
c0nverse bunu yazdı
akrabalarımı getiriyorum.
siz bekleyin hep fethetcez buraları !!!!!!!!!!!!!
Bende Converse kesin yorum yapmıştır diyordum hahaha :D
-
su sirius baskani haktan akdogan kadar boyle bos islerle ugrasan kimseler azdir.
90larin ortasinda basladi zirvalamaya ufo ufo diye, yil oldu 2013 tencere kapagini hala millete ufo diye yedirmeye calisiyo.
adam senelerce boyle paralar kazandi
eksiden alinti:
röportajda sallamanın sınırlarında geziyodu ama en güzel örneğini şurada vermiş:
- madem gelişmiş teknolojileri var, neden dünyadaki sorunları çözmüyorlar?
+ çünkü evrende "özgür irade yasası" var. evrendeki tüm yaşamlar bu yasaya uymak zorundadır. bu yüzden, gezegenin ve insanlığın doğal gelişimine müdahale etmezler.
yaprak afedersin.+++
ufo mufo diye bisey yoktur.
Florenzi tarafından 07/Kas/13 14:17 tarihinde düzenlenmiştir -
nedense hep bu görüntüler hesap makinesiyle çekiliyo mına koyim
hd yok
ulan abd üssünde ne işi ufonun canına mı susamış
çinterler amk çinterler
-
Lan adam hakli. UFO o.. uzayli demek degil ufo. Bilinmeyen ucan nesne demek
. Bizim hakan Akdoğan da bi bok bilmedigindendir sanirim ucan ne görse UFO diyor. Sonucta onun adina dusununce dogru soyluyor adam.
-
Aksaraylıyım biri uzaylı mı dedi?
-
bir çeşit böcek
-
lafı götünden anlayıp yorum yapan da olmuş :d mk ben bu adamı aklım erdi ereli takip ederim, bazen saçmalıyor doğrudur lakin bazen de öyle tespitleri kanıtları var inanmamak akıl karı değil.
adı üstünde Unidentified Flying Objects, Kimliği Belirlenemeyen Uçan Cisim. e şimdi size sorarım o uçan dalga ne? uçak mı helikopter mi böcek mi? adam araştırmış bakmış sonra demiş ki bu bilinen bir cisim değil. yani UFO.
ufo demek uzaylı demek değildir onu ayırt etmek lazım önce..
diğer konuya gelirsek. uzaylılar var mı? evet var. bu kadar net.
ha uçab daireler uzaylı mıdır derseniz büyük ihtimal uzaylı değiller. hitlerin başlattığı deneme uçuşları yaptığı cisimlerdir. hitleri skertince bilim adamları rusya ve amarikaya gitmiştir.
roosvelt vakasını araştırın, 51. bölgeyi araştırın, 92 yılıydı sanırım kabak gibi canlı yayına çıkmaya hazırlanan uzaylıyı izleyin. kanal a idi sanırım ya da kanal 6...
-
ufo<>uzaylı