Adana İncirlik Ussu Uzerindeki Goruntulerde UFO Tespiti
-
joe_black bunu yazdı
lafı götünden anlayıp yorum yapan da olmuş :d mk ben bu adamı aklım erdi ereli takip ederim, bazen saçmalıyor doğrudur lakin bazen de öyle tespitleri kanıtları var inanmamak akıl karı değil.
adı üstünde Unidentified Flying Objects, Kimliği Belirlenemeyen Uçan Cisim. e şimdi size sorarım o uçan dalga ne? uçak mı helikopter mi böcek mi? adam araştırmış bakmış sonra demiş ki bu bilinen bir cisim değil. yani UFO.
ufo demek uzaylı demek değildir onu ayırt etmek lazım önce..
diğer konuya gelirsek. uzaylılar var mı? evet var. bu kadar net.
ha uçab daireler uzaylı mıdır derseniz büyük ihtimal uzaylı değiller. hitlerin başlattığı deneme uçuşları yaptığı cisimlerdir. hitleri skertince bilim adamları rusya ve amarikaya gitmiştir.
roosvelt vakasını araştırın, 51. bölgeyi araştırın, 92 yılıydı sanırım kabak gibi canlı yayına çıkmaya hazırlanan uzaylıyı izleyin. kanal a idi sanırım ya da kanal 6...
canlı yayın olayını duymadım ama söz ettiğin kanal 6 daki otopsi görüntüleriydi sanırım..
-
Gelelerdi de göreydik. Dünyada bu kadar meşhurlarken yüzlerini eskitmek istememeleri çok zalimce. Kınıyoruz...
-
Biz uzayli olmasini da herkesten iyi biliriz !
RTE -
şu haktan ne gereksiz bi adam ya
-
HoRbY bunu yazdı
Kodumun ucan şeyleri işte :) Şimdi bunun ufo olması için illa uçması ve bilinmemesimi lazım :)
Erik Von Daniken - Tanrının Arabaları güzel kitap meraklılarına
kurgu olarak güzel ama yanlışlar ve hatalarla dolu. yalanlar demek istemiyorum çünkü adamın gerçek niyetini bilemiyorum. belki de hakkaten inanıyordur.
-
UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi nasıl ekmek yicek kurum mu kapansın :P
-
elcondor bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
lafı götünden anlayıp yorum yapan da olmuş :d mk ben bu adamı aklım erdi ereli takip ederim, bazen saçmalıyor doğrudur lakin bazen de öyle tespitleri kanıtları var inanmamak akıl karı değil.
adı üstünde Unidentified Flying Objects, Kimliği Belirlenemeyen Uçan Cisim. e şimdi size sorarım o uçan dalga ne? uçak mı helikopter mi böcek mi? adam araştırmış bakmış sonra demiş ki bu bilinen bir cisim değil. yani UFO.
ufo demek uzaylı demek değildir onu ayırt etmek lazım önce..
diğer konuya gelirsek. uzaylılar var mı? evet var. bu kadar net.
ha uçab daireler uzaylı mıdır derseniz büyük ihtimal uzaylı değiller. hitlerin başlattığı deneme uçuşları yaptığı cisimlerdir. hitleri skertince bilim adamları rusya ve amarikaya gitmiştir.
roosvelt vakasını araştırın, 51. bölgeyi araştırın, 92 yılıydı sanırım kabak gibi canlı yayına çıkmaya hazırlanan uzaylıyı izleyin. kanal a idi sanırım ya da kanal 6...
canlı yayın olayını duymadım ama söz ettiğin kanal 6 daki otopsi görüntüleriydi sanırım..
yok hocam baya bildiğin kanlı canlı armut kafalı ufak tefek bi elemandı. sonra yayına çıkarmadılar. 1 2 dklik görüntüsü vardı örtbas ettiler.
-
hadi gülüm yandan yandan biz korkmayız ondan bundan ondan bunda he heyyyyyyy