folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Adana İncirlik Ussu Uzerindeki Goruntulerde UFO Tespiti

Adana İncirlik Ussu Uzerindeki Goruntulerde UFO Tespiti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

lafı götünden anlayıp yorum yapan da olmuş :d mk ben bu adamı aklım erdi ereli takip ederim, bazen saçmalıyor doğrudur lakin bazen de öyle tespitleri kanıtları var inanmamak akıl karı değil.

adı üstünde Unidentified Flying Objects, Kimliği Belirlenemeyen Uçan Cisim. e şimdi size sorarım o uçan dalga ne? uçak mı helikopter mi böcek mi? adam araştırmış bakmış sonra demiş ki bu bilinen bir cisim değil. yani UFO.

ufo demek uzaylı demek değildir onu ayırt etmek lazım önce..

diğer konuya gelirsek. uzaylılar var mı? evet var. bu kadar net.

ha uçab daireler uzaylı mıdır derseniz büyük ihtimal uzaylı değiller. hitlerin başlattığı deneme uçuşları yaptığı cisimlerdir. hitleri skertince bilim adamları rusya ve amarikaya gitmiştir.

roosvelt vakasını araştırın, 51. bölgeyi araştırın, 92 yılıydı sanırım kabak gibi canlı yayına çıkmaya hazırlanan uzaylıyı izleyin. kanal a idi sanırım ya da kanal 6...

canlı yayın olayını duymadım ama söz ettiğin kanal 6 daki otopsi görüntüleriydi sanırım..

http://www.youtube.com/watch?v=tKEEJSjhM7w

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Gelelerdi de göreydik. Dünyada bu kadar meşhurlarken yüzlerini eskitmek istememeleri çok zalimce. Kınıyoruz...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Biz uzayli olmasini da herkesten iyi biliriz !
    RTE

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

şu haktan ne gereksiz bi adam ya

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    HoRbY bunu yazdı

Kodumun ucan şeyleri işte :) Şimdi bunun ufo olması için illa uçması ve bilinmemesimi lazım :)

Erik Von Daniken - Tanrının Arabaları güzel kitap meraklılarına 

kurgu olarak güzel ama yanlışlar ve hatalarla dolu. yalanlar demek istemiyorum çünkü adamın gerçek niyetini bilemiyorum. belki de hakkaten inanıyordur.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi nasıl ekmek yicek kurum mu kapansın :P 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    elcondor bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

lafı götünden anlayıp yorum yapan da olmuş :d mk ben bu adamı aklım erdi ereli takip ederim, bazen saçmalıyor doğrudur lakin bazen de öyle tespitleri kanıtları var inanmamak akıl karı değil.

adı üstünde Unidentified Flying Objects, Kimliği Belirlenemeyen Uçan Cisim. e şimdi size sorarım o uçan dalga ne? uçak mı helikopter mi böcek mi? adam araştırmış bakmış sonra demiş ki bu bilinen bir cisim değil. yani UFO.

ufo demek uzaylı demek değildir onu ayırt etmek lazım önce..

diğer konuya gelirsek. uzaylılar var mı? evet var. bu kadar net.

ha uçab daireler uzaylı mıdır derseniz büyük ihtimal uzaylı değiller. hitlerin başlattığı deneme uçuşları yaptığı cisimlerdir. hitleri skertince bilim adamları rusya ve amarikaya gitmiştir.

roosvelt vakasını araştırın, 51. bölgeyi araştırın, 92 yılıydı sanırım kabak gibi canlı yayına çıkmaya hazırlanan uzaylıyı izleyin. kanal a idi sanırım ya da kanal 6...

canlı yayın olayını duymadım ama söz ettiğin kanal 6 daki otopsi görüntüleriydi sanırım..

http://www.youtube.com/watch?v=tKEEJSjhM7w

yok hocam baya bildiğin kanlı canlı armut kafalı ufak tefek bi elemandı. sonra yayına çıkarmadılar. 1 2 dklik görüntüsü vardı örtbas ettiler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hadi gülüm yandan yandan biz korkmayız ondan bundan ondan bunda he heyyyyyyy

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 3575 Toplam Mesaj: 29