Adana‘Da Belediye Otobusleri İle Ucretsiz Seyahat
-
Nufus yogunlukla metro guzargahinda yasadigi icin ve metro ucretsiz calistigi icin kucuk bir fikir picligiyle belediye otobuslerine ucretsiz biniyoruz.
Bildiginiz gibi metro her guzargaha gitmiyor, nerede ise yaramaz guzargah var metro oraya gidiyor.
Ama metro turnikeleri canimiz cigerimiz.
Metro ucretsiz oldugu icin turnikelere kentkart basiyoruz 0 TL dusuyor. Ve aktarma hakki kazaniyoruz :)
Hop hemen turnikelerden cikiyoruz ve otobus duragina yonelip, gitmek istedigimiz yone otobusle 0 TL ile yolculuk ediyoruz :)
Hadi hayirli traslar.
-
haha güzel taktik :D istanbulda olabilseydi bu güzel olurdu :)
-
pekiiii 1 akbille farklı turnikelere basan 3 öğrenci ( ilk basışta 81kr öderken diğer basışlarda 20 kr 20kr ödeyerek) ulaşımı ucuza getirdiğine 1.20 liraya 3 kişiyi idare
edeblidiği akbil kurnazlıkları yapmayan kimler var ?
-
videolu anlatım isterik.
-
hacisi piç ettin ekmek teknemizi:S
modlar el atın kaldırın lütfen konuyu:D öğrenci adamık günde 5 posta turuncuları çekiyoruz nerdeyse
-
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------
pekiiii 1 akbille farklı turnikelere basan 3 öğrenci ( ilk basışta 81kr öderken diğer basışlarda 20 kr 20kr ödeyerek) ulaşımı ucuza getirdiğine 1.20 liraya 3 kişiyi idare
edeblidiği akbil kurnazlıkları yapmayan kimler var ?
-----------------------------aynı yerdeki bütün turnikeler aynı turnikeymiş gibi sayılıyo istanbulda birine basıyosun normal 85 kuruş alıyo arkadaşına bascan yan turnikede basıyon ama yemiyo drek 1.50 tl alıyo çok koyuyo ya 1.50 tl :D
-
istanbula metrobüsü kitlediler aktarma geçmiyo sanırım öğrenci değilsen keş 1,5 bayılıyosun.
aylık akbilimle tüm toplu taşıma araçlarını kullanarak evin kapısına kadar gelcem utanmasam genede artıyo 160 'a indirdiklerinde sıkışmıştım bi tek :)
burdada t.way 2 turnike var sağ sol tek turnikede görevli oluyo t.way kapıları açtığı anda diğer turnikeden 07-20 yaş arası herkes dalıyo :D
en arka vagon deli gibi doluyo :)
-
vay a.q :D adanaya gelim denicem bunu :D taktik güzel la :D
NOt : Metro ne zaman açıldı la 1999 da başladıydı :D
-
sezoo bunu yazdı:
vay a.q :D adanaya gelim denicem bunu :D taktik güzel la :D
NOt : Metro ne zaman açıldı la 1999 da başladıydı :D
2010 da ancak aktif olabildi ki hala hayati tehlikeler mevcut :D -
la o metro bittiydi ben şehir efsanesi sanıyordum :D