Adana‘Da Belediye Otobusleri İle Ucretsiz Seyahat
-
Burda anca yarım bırakma taktiğini uyguluyoruz.. 1 kişi basar turnikeyi yarım bırakır arkasındaki gelir basarmış gibi yapıp geçer sonra onun arkası onun arkası derken en son giren turnikeyi kapatır :)
-
la biz okulun yemekhanesi kartlı sisteme yeni geçtiğinde yapıorduk 1 basıorduk 2 kişi geçiorduk. :D
sonra turnikenin başına adam diktiler ne anlamı kaldı sistemin :D
-
bende hemen bu para matik iler ile ilgili bişey diyim size paramatik ile dolum yaptıgınız makinaya yüklemek istediginiz paranın örnek 20 tl renkli fotokopisini çekiyoruz arkalı önlü düzgünce para ineliginde ayarlıyoruz ve makinaya sokuyoruz sonra doldur allah doldur bu yöntem çalışıyor o makinalar şuanki metro jeton gişelerinde mevcut.
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
haha güzel taktik :D istanbulda olabilseydi bu güzel olurdu :)
-----------------------------istanbulda da var haci. Ben her zaman gulhane giselerinden sirkeci yonune biniyordum, daha sonra sirkecide tramvaydan inip zeytinburnu istikametine gidene biniyordum.
-
Aha süpermiş:D
EcHoLL bunu yazdı:
bende hemen bu para matik iler ile ilgili bişey diyim size paramatik ile dolum yaptıgınız makinaya yüklemek istediginiz paranın örnek 20 tl renkli fotokopisini çekiyoruz arkalı önlü düzgünce para ineliginde ayarlıyoruz ve makinaya sokuyoruz sonra doldur allah doldur bu yöntem çalışıyor o makinalar şuanki metro jeton gişelerinde mevcut.
-----------------------------Hoca bu bankamatiklerde de çalışır mı:D
-
hocalar metro dediğiniz 60 la giden tranway mı :))
Haseki başkanda metro diye yola çıktı bizim kyseride Türkiyenin en ünlü ve en geniş caddelerinden biri Sivas caddesini 1 sene kapadı metro inşaatı diye sonra yanyana 7 araba sığyorken sadece gidişte şimdşi gidiş geliş 4 arabaya düştü ortadan tranway geciyor. :))))
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------denemek lazım lan bunu varmı başka yapan ??