Adana‘Da Kaybolan Gizem Ölü Bulundu
-
buna ölüm kurtuluş
-
Tecavüz değilmişki beyler neyin kafasındasınız ? aileler arasındaki husumetten dolayı olmuş azıcık okuyun o haber linkini
Küçük kızın ablasıyla sevgiliymiş bu şerefsiz sonrasında kızın ailesi yüzünden ayrılınca kin beslemiş ardındanda böyle yapmış
Küçük kıza Allah rahmet eylesin
gps mps olaylarına bakacağınıza çoçuğunuza önce şunu öğretin ailesi dışında tanıdık-tanımadık kimsenin gel şuraya gidelim , ben senin babanın arkadaşıyım al sana şeker bunları duyunca onunla gitmemesi hemen ailesinin yanına gelmesini öğretin
-
adi herif
böylelerine ne oluyor ki
şu olur bu olur diyoruz ama hiç duymuyoruz. hepsi lafta kalıyor heralde kendimizi avutuyoruz.
bunun gibi sayısız vaka oldu şu birkaç ayda ne oldu.
karstaki olayda çocuk kendini duvarlara vurmuş deli numarası yapıp yırtar. arkasından küfrettiğinizle kalırsınız.
çok sinir oldum akşam akşam
-
Bandito bunu yazdı
Tecavüz değilmişki beyler neyin kafasındasınız ? aileler arasındaki husumetten dolayı olmuş azıcık okuyun o haber linkini
Küçük kızın ablasıyla sevgiliymiş bu şerefsiz sonrasında kızın ailesi yüzünden ayrılınca kin beslemiş ardındanda böyle yapmış
Küçük kıza Allah rahmet eylesin
gps mps olaylarına bakacağınıza çoçuğunuza önce şunu öğretin ailesi dışında tanıdık-tanımadık kimsenin gel şuraya gidelim , ben senin babanın arkadaşıyım al sana şeker bunları duyunca onunla gitmemesi hemen ailesinin yanına gelmesini öğretin
Hocam çocuğu öldürüp, benzin döküp yakan aşağılık varlık, sence çocuğa bir tokat atıp kaçıramaz mı ?
Çocuğa önce şeker verecem gel der, olmadı 2 tokat atar gene kaçırır. Gps gayet mantıklı duruyor.
Çocuk da çok tatlı gülmüş, içim parçalandı resmen. Allah rahmet eylesin, ailesine de sabır versin. Acılarını tahmin bile edemiyorum.
-
bunu yapan gps söküp atmayı akıl edemez mi
-
beyler tecavüz yok, adam intikam almak için ailenin küçük kızını kaçırıp öldürmüş. hatta daha ölmeden önce, yaralıyken benzin döküp yaktığını itiraf etmiş.
barodan avukat talep edilmiş, 41 tane avukatın tamamı reddetmiş. cumhuriyet savcılığı da baroya yazmış, bu yuzden birini görevlendirmek zorunda kalmışlar.
-
. zeybekustasi tarafından 29/Nis/14 20:33 tarihinde düzenlenmiştir
-
Bizim içimiz yandı kavruldu çocuğun ailesini düşünemiyorum..
Böyle insanlık dışı bir olaya ne ceza verilse azdır, ne diyeceğimi bilemiyorum amk.
-
O orospu çocuğunu asmayıp besleyeceğiz bi ömür.. Umarım içerde şişlenir köpek..
-
öz kızına tecavüz edip meyvemin tadına bakmayacak mıydım diyeni duymuş biri olarak söylüyorum bunun gibi niceleri var.
yasa koyucular malesef ab yüzünden cezaları adaletli dağıtamıyor.
dinse din şeriatsa şeriat tecavüz ve adam öldürme suçları yönünden idam geri gelmeli.
yoksa adam öldürüp 10 yıla çıkan var.
hiç bir vicdan malesef rahatlamıyor şuan ki TCK ile.anne babaların psikolojisinin bozulması da cabası.