folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Adana‘Da Kaybolan Gizem Ölü Bulundu

Adana‘Da Kaybolan Gizem Ölü Bulundu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

buna ölüm kurtuluş

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

Tecavüz değilmişki beyler neyin kafasındasınız ? aileler arasındaki husumetten dolayı olmuş azıcık okuyun o haber linkini

Küçük kızın ablasıyla sevgiliymiş bu şerefsiz sonrasında kızın ailesi yüzünden ayrılınca kin beslemiş ardındanda böyle yapmış

Küçük kıza Allah rahmet eylesin

gps mps olaylarına bakacağınıza çoçuğunuza önce şunu öğretin ailesi dışında tanıdık-tanımadık kimsenin gel şuraya gidelim , ben senin babanın arkadaşıyım al sana şeker bunları duyunca onunla gitmemesi hemen ailesinin yanına gelmesini öğretin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

adi herif

böylelerine ne oluyor ki

şu olur bu olur diyoruz ama hiç duymuyoruz. hepsi lafta kalıyor heralde kendimizi avutuyoruz.

bunun gibi sayısız vaka oldu şu birkaç ayda ne oldu.

karstaki olayda çocuk kendini duvarlara vurmuş deli numarası yapıp yırtar. arkasından küfrettiğinizle kalırsınız.

çok sinir oldum akşam akşam

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı

Tecavüz değilmişki beyler neyin kafasındasınız ? aileler arasındaki husumetten dolayı olmuş azıcık okuyun o haber linkini

Küçük kızın ablasıyla sevgiliymiş bu şerefsiz sonrasında kızın ailesi yüzünden ayrılınca kin beslemiş ardındanda böyle yapmış

Küçük kıza Allah rahmet eylesin

gps mps olaylarına bakacağınıza çoçuğunuza önce şunu öğretin ailesi dışında tanıdık-tanımadık kimsenin gel şuraya gidelim , ben senin babanın arkadaşıyım al sana şeker bunları duyunca onunla gitmemesi hemen ailesinin yanına gelmesini öğretin

Hocam çocuğu öldürüp, benzin döküp yakan aşağılık varlık, sence çocuğa bir tokat atıp kaçıramaz mı ?

Çocuğa önce şeker verecem gel der, olmadı 2 tokat atar gene kaçırır. Gps gayet mantıklı duruyor.

Çocuk da çok tatlı gülmüş, içim parçalandı resmen. Allah rahmet eylesin, ailesine de sabır versin. Acılarını tahmin bile edemiyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bunu yapan gps söküp atmayı akıl edemez mi

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek

beyler tecavüz yok, adam intikam almak için ailenin küçük kızını kaçırıp öldürmüş. hatta daha ölmeden önce, yaralıyken benzin döküp yaktığını itiraf etmiş.

barodan avukat talep edilmiş, 41 tane avukatın tamamı reddetmiş. cumhuriyet savcılığı da baroya yazmış, bu yuzden birini görevlendirmek zorunda kalmışlar.

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    . zeybekustasi tarafından 29/Nis/14 20:33 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Bizim içimiz yandı kavruldu çocuğun ailesini düşünemiyorum..

Böyle insanlık dışı bir olaya ne ceza verilse azdır, ne diyeceğimi bilemiyorum amk.

Ehl-i Byte
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

O orospu çocuğunu asmayıp besleyeceğiz bi ömür.. Umarım içerde şişlenir köpek..

Kendine İyi Bak ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

öz kızına tecavüz edip meyvemin tadına bakmayacak mıydım diyeni duymuş biri olarak söylüyorum bunun gibi niceleri var.

yasa koyucular malesef ab yüzünden cezaları adaletli dağıtamıyor.

dinse din şeriatsa şeriat tecavüz ve adam öldürme suçları yönünden idam geri gelmeli.

yoksa adam öldürüp 10 yıla çıkan var.

hiç bir vicdan malesef rahatlamıyor şuan ki TCK ile.anne babaların psikolojisinin bozulması da cabası.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 4178 Toplam Mesaj: 35