Adana‘Da Kaybolan Gizem Ölü Bulundu
-
Buna ölüm kurtuluş olur.
Öldürmesinler bu piçi.. Süründürsünler her gün.
-
futurist bunu yazdı
bunu yapan gps söküp atmayı akıl edemez mi
allahın cahil köylüleri ne anlar gps ten sökmeyi bırak göremez bile görse bile oyuncak falan sanır bırakır.
Kutikula tarafından 29/Nis/14 22:01 tarihinde düzenlenmiştir -
İçerde babayiğitler kısasa kısas yapıcaktır hiç telaşlanmayın, oldum olası şu cumhuriyet sisteminin adalet anlayışından nefret ediyorum.10 larca polis koruyor lan bunu getirirken.
-
soyle haberleri mumkun oldugunca uzatmasalar bari, insanlara dair bi umutsuzluk basliyor bende.
gundemden dussun istiyorum. :! :$ -
orospu çocuğu doldu memleket,ne istiyor bu piçler çocuklardan
-
Bu tip suçluların giderlerinin devletçe karşılanması topluma ciddi yük. Bence bu tip suçlular iç organları alınarak uyutulmalı, 2 böbrekle 2 böbrek hastasını, 2 korneayla 2 görme engelliyi, 1 kalple 1 kalp nakli bekleyeni kurtarabiliriz, madem yaşamasının hayrı yok ölüsünün hayrı dokunsun. Bu ne dir ya :( düşmanının çocuğu olsun ne olursa olsun neticede çocuk ya. Merhamet duygusu olmayan insanlara yaşam hakkı tanınmasını doğru bulmuyorum.
-
cuneyd bunu yazdı
Buna ölüm kurtuluş olur.
Öldürmesinler bu piçi.. Süründürsünler her gün.
Cezası ölümden sonra başlar sen merak etme kabir azabı,cehennem azabı niceleri onu bekliyor zaten. -
RETRET bunu yazdı
Bu tip suçluların giderlerinin devletçe karşılanması topluma ciddi yük. Bence bu tip suçlular iç organları alınarak uyutulmalı, 2 böbrekle 2 böbrek hastasını, 2 korneayla 2 görme engelliyi, 1 kalple 1 kalp nakli bekleyeni kurtarabiliriz, madem yaşamasının hayrı yok ölüsünün hayrı dokunsun. Bu ne dir ya :( düşmanının çocuğu olsun ne olursa olsun neticede çocuk ya. Merhamet duygusu olmayan insanlara yaşam hakkı tanınmasını doğru bulmuyorum.
çok mantıklı
-
DJ_Alper bunu yazdı
ne diyeceksin amk
okadar küfür yazsan yine boş
4 yaşından sonra http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=mini%2Bchildren%2Bgps%2Btracker&CatId=0&shipCountry=tr&initiative_id=AS_20140429062440&page=1
bence arkadaşlar bakın alın 100-150 lira arası güvenemeyen varsa bana verin ben getirteyim fark etmez2-3 sene sonra alacağım
Bunlar sim kartıyla çalıştığı için imei problemi çıkıyor ve belli bir süre sonra çalışmaz hale geliyor.
IMEI de atılmıyor alacaklar bilginize.
-
RETRET bunu yazdı
mantıklıymış.