folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adanada Odaları Tek Kişilik Yurt Varmı

Adanada Odaları Tek Kişilik Yurt Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar ev tutma işinden vazgeçtim bu sitede bile adanada ev tutucak 3kişiye gel benle evtut ev arkadaşı olalım dediğim andan itibaren irtibatı kesti adamlar cevap bile vermediler anladımki bu ev arkadaşı işi yaş iş kimseye güven olmaz nese odaları tek kişilik olan yurt arıyorum internette baktığım yurtlarda en düşük 2kişilik yurt buldum kndiime ağit bir yaşam alanı olmadan yapamam ben okul adana meslek yüksek okulu enfazla bir dolmuşluk mesafeye kaddar olan yurt duyan bilen varmı

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

istanbulda varmı?banada lazım öyle bişey?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

bursa'da var mı banada lazım ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

edirnede de bana lazım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Oteller var hocam. 5 yıldızlı. Uyandırma servisi filan :) Tek kişilik yurt olayını hiç duymadım.

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

arkadaşlar ev tutma işinden vazgeçtim bu sitede bile adanada ev tutucak 3kişiye gel benle evtut ev arkadaşı olalım dediğim andan itibaren irtibatı kesti adamlar cevap bile vermediler anladımki bu ev arkadaşı işi yaş iş kimseye güven olmaz nese odaları tek kişilik olan yurt arıyorum internette baktığım yurtlarda en düşük 2kişilik yurt buldum kndiime ağit bir yaşam alanı olmadan yapamam ben okul adana meslek yüksek okulu enfazla bir dolmuşluk mesafeye kaddar olan yurt duyan bilen varmı

1+1 eve çık eşyalı 300 350ye bulursun cok rahat

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    dead_march bunu yazdı

1+1 eve çık eşyalı 300 350ye bulursun cok rahat

Edirnede 1+1 yok diyorlar. Edirnede apart öğrenci evi tarzı bişey var mı bildiğiniz?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

"polonya mı bura yada bi ingiltere mi lan bura ki tek kişilik yurt bulasın.. "der adanalılar :) zor bi ihtimal ama özelde belki vardır. o da belki. 

Çok sıkılıyom
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek

Bilecikde var beyler 550 tl :) var var polonya olmasına gerek yok hocam 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

istanbulda yokmu la? koskoca istanbulda olmazmı, eğer yoksa birileri doldursun bu boşluğu iyi para var bu işte ! ben kantininizde çalışırım hem

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

1+1 şeklinde mahalle arası evler bulabilirsin yüreğir kısmında. Bizim bir tane 1+1 var ama boş duruyor kimseye verilmiyor. Bana verin o zaman dersen vermeme sebebimiz diğer iki kiracının biri ili elektirik bir diğeri ile su bir. Kiracılarla kimi aldıysak fatura kavgası yapıyorlar bizde talaş ve buğdayla doldurduk :) Yoksa tam senlıkde aylık hemde 50 TL mı ne alıyorduk sanırım. Bak mahalle kesımlerınde ucuz evler. Yada maddi durum iyiyse seyhan kesminde ucuz evler bulursun 300 e filan. Biz 2+1 bahçeli evi 2.000 ' verdik. Adanamızda evler ucuz dert etme.

Mersinde ama kol gibi :D Abimle Mersindeyiz yıllık verıyoruz yinede 4250 bulduk en ucuza oda.7-8 bin istiyor ibneler. 

Toplam Hit: 2939 Toplam Mesaj: 22