Adanada Odaları Tek Kişilik Yurt Varmı
-
arkadaşlar ev tutma işinden vazgeçtim bu sitede bile adanada ev tutucak 3kişiye gel benle evtut ev arkadaşı olalım dediğim andan itibaren irtibatı kesti adamlar cevap bile vermediler anladımki bu ev arkadaşı işi yaş iş kimseye güven olmaz nese odaları tek kişilik olan yurt arıyorum internette baktığım yurtlarda en düşük 2kişilik yurt buldum kndiime ağit bir yaşam alanı olmadan yapamam ben okul adana meslek yüksek okulu enfazla bir dolmuşluk mesafeye kaddar olan yurt duyan bilen varmı
-
istanbulda varmı?banada lazım öyle bişey?
-
bursa'da var mı banada lazım ?
-
edirnede de bana lazım.
-
Oteller var hocam. 5 yıldızlı. Uyandırma servisi filan :) Tek kişilik yurt olayını hiç duymadım.
-
dead_march bunu yazdı
arkadaşlar ev tutma işinden vazgeçtim bu sitede bile adanada ev tutucak 3kişiye gel benle evtut ev arkadaşı olalım dediğim andan itibaren irtibatı kesti adamlar cevap bile vermediler anladımki bu ev arkadaşı işi yaş iş kimseye güven olmaz nese odaları tek kişilik olan yurt arıyorum internette baktığım yurtlarda en düşük 2kişilik yurt buldum kndiime ağit bir yaşam alanı olmadan yapamam ben okul adana meslek yüksek okulu enfazla bir dolmuşluk mesafeye kaddar olan yurt duyan bilen varmı
1+1 eve çık eşyalı 300 350ye bulursun cok rahat
-
RotKerim bunu yazdıdead_march bunu yazdı
1+1 eve çık eşyalı 300 350ye bulursun cok rahat
Edirnede 1+1 yok diyorlar. Edirnede apart öğrenci evi tarzı bişey var mı bildiğiniz?
-
"polonya mı bura yada bi ingiltere mi lan bura ki tek kişilik yurt bulasın.. "der adanalılar :) zor bi ihtimal ama özelde belki vardır. o da belki.
-
Bilecikde var beyler 550 tl :) var var polonya olmasına gerek yok hocam
-
istanbulda yokmu la? koskoca istanbulda olmazmı, eğer yoksa birileri doldursun bu boşluğu iyi para var bu işte ! ben kantininizde çalışırım hem
-
1+1 şeklinde mahalle arası evler bulabilirsin yüreğir kısmında. Bizim bir tane 1+1 var ama boş duruyor kimseye verilmiyor. Bana verin o zaman dersen vermeme sebebimiz diğer iki kiracının biri ili elektirik bir diğeri ile su bir. Kiracılarla kimi aldıysak fatura kavgası yapıyorlar bizde talaş ve buğdayla doldurduk :) Yoksa tam senlıkde aylık hemde 50 TL mı ne alıyorduk sanırım. Bak mahalle kesımlerınde ucuz evler. Yada maddi durum iyiyse seyhan kesminde ucuz evler bulursun 300 e filan. Biz 2+1 bahçeli evi 2.000 ' verdik. Adanamızda evler ucuz dert etme.
Mersinde ama kol gibi :D Abimle Mersindeyiz yıllık verıyoruz yinede 4250 bulduk en ucuza oda.7-8 bin istiyor ibneler.