folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adanada Odaları Tek Kişilik Yurt Varmı

Adanada Odaları Tek Kişilik Yurt Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

1+1 şeklinde mahalle arası evler bulabilirsin yüreğir kısmında. Bizim bir tane 1+1 var ama boş duruyor kimseye verilmiyor. Bana verin o zaman dersen vermeme sebebimiz diğer iki kiracının biri ili elektirik bir diğeri ile su bir. Kiracılarla kimi aldıysak fatura kavgası yapıyorlar bizde talaş ve buğdayla doldurduk :) Yoksa tam senlıkde aylık hemde 50 TL mı ne alıyorduk sanırım. Bak mahalle kesımlerınde ucuz evler. Yada maddi durum iyiyse seyhan kesminde ucuz evler bulursun 300 e filan. Biz 2+1 bahçeli evi 2.000 ' verdik. Adanamızda evler ucuz dert etme.

Mersinde ama kol gibi :D Abimle Mersindeyiz yıllık verıyoruz yinede 4250 bulduk en ucuza oda.7-8 bin istiyor ibneler. 

hocam pm ile sordum ama bide burda sorayım faturayı kiracı üstüne alır ev sahibiyle bir alakası kalmaz anlamadımki siz neyin kavgasını yaptınız sizin kiracılar almadılarmı üstüne faturayı

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı

1+1 şeklinde mahalle arası evler bulabilirsin yüreğir kısmında. Bizim bir tane 1+1 var ama boş duruyor kimseye verilmiyor. Bana verin o zaman dersen vermeme sebebimiz diğer iki kiracının biri ili elektirik bir diğeri ile su bir. Kiracılarla kimi aldıysak fatura kavgası yapıyorlar bizde talaş ve buğdayla doldurduk :) Yoksa tam senlıkde aylık hemde 50 TL mı ne alıyorduk sanırım. Bak mahalle kesımlerınde ucuz evler. Yada maddi durum iyiyse seyhan kesminde ucuz evler bulursun 300 e filan. Biz 2+1 bahçeli evi 2.000 ' verdik. Adanamızda evler ucuz dert etme.

Mersinde ama kol gibi :D Abimle Mersindeyiz yıllık verıyoruz yinede 4250 bulduk en ucuza oda.7-8 bin istiyor ibneler. 

hocam pm ile sordum ama bide burda sorayım faturayı kiracı üstüne alır ev sahibiyle bir alakası kalmaz anlamadımki siz neyin kavgasını yaptınız sizin kiracılar almadılarmı üstüne faturayı

Sorunu Pm ile anlattım. Faturalar onun üstüne. Kavgayı biz değil kiracılar kendi aralarında yaptı. 1 oda yer olan evin elektiriği suyu diğer evle birdi. Faturanın şukadarı senın kavgası oluyordu :) Ondan dolayı kapattık mallarımızı koyıyoruz artık. Ama Adana da bu tür ev bulman kolaydır. Mahalle arası olur ama bu türler. 

kadirozdemir tarafından 30/Ağu/12 18:26 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

2 kişilik odanın parasının hepsini sen öde tek kal?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    canerator bunu yazdı

okadar param olsa en merkezi yerde ev tutardım la :)

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

müride yardım up

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı
    canerator bunu yazdı

okadar param olsa en merkezi yerde ev tutardım la :)

o kadar pahallı oluo ha o zaman iyi şanslar demekten başka bişey elimden gelmio :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

müride yardım

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

1+1 evlere cık yurttan daha iyi hemen hemen aynı parayı yurda veririsin . yurda verecene eve ver,

Emekli
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

istanbulda yokmu la? koskoca istanbulda olmazmı, eğer yoksa birileri doldursun bu boşluğu iyi para var bu işte ! ben kantininizde çalışırım hem

koskoca istanbulun neresinde ? Bağcıları istiyorsan bulabilirsin.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    dead_march bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı

Sorunu Pm ile anlattım. Faturalar onun üstüne. Kavgayı biz değil kiracılar kendi aralarında yaptı. 1 oda yer olan evin elektiriği suyu diğer evle birdi. Faturanın şukadarı senın kavgası oluyordu :) Ondan dolayı kapattık mallarımızı koyıyoruz artık. Ama Adana da bu tür ev bulman kolaydır. Mahalle arası olur ama bu türler. 

kadir la müridi yüreğiremi göndereceksin yakıştıramadım sana :D keserler la müridi bir günde :D

Toplam Hit: 2935 Toplam Mesaj: 22