folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Adana"Da Şok "Oy Yakma" Görüntüleri

Adana"Da Şok "Oy Yakma" Görüntüleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    bu nasıl iş anlamıyorum bende sandıkta gözlemciydim biri ay yakmayı bırak parti ile ilgili yorum yaptımı uyarıyordum aanlamadıgım o adadaher partiden insan var görevliler neden kimse karşı gelip jandarmayı çagırıp tutanak tutturmuyor anlamıyorum yani göz yumanlar her partiden :S:S

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

be_cool bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu nasıl iş anlamıyorum bende sandıkta gözlemciydim biri ay yakmayı bırak parti ile ilgili yorum yaptımı uyarıyordum aanlamadıgım o adadaher partiden insan var görevliler neden kimse karşı gelip jandarmayı çagırıp tutanak tutturmuyor anlamıyorum yani göz yumanlar her partiden :S:S
    -----------------------------

olay basit devleti arkasına alanlar heryeere gözetmen gönderiyorlar. dierleride parası yettiği kadar. yetmediği yerlerde akpliler toplaşıo eee sonuçta olan oluo. 100 milyona chpnin oylarını yaktım diyenleri,chpnin oylarının çöplerdn çıktığını görmeyen akpliler,elektirk kesintilerindn haberi olmayanlar bu olayı öne sürüo.

Bunuda kendileri yapmadıysa var ben birşey bilmiorum hatta seçimdn sonra yapmışlardır.Baktılar heryerde ibneliğimiz çıkıo şöle bişi yapalım die. Ama bir gerçek var 70 milyon insan var herkesin namuslu şerefli olmasını beklemekte doğru olmaz zaten.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    yaparlar abi herşeyi yaparlar adamlar seçimlerekadar bizim içimizde toplantılara katılıyordu seçim sırasındada karşı partide boy gösteriyordu ajanlar :D ama anlamadıgım bir salonda sade tek partililerolmaz ama belkide satılmış yada anlaşılmış kişiler ola bilir

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Oy yakılması gayet normal. Fazla çıkan oylar rastgele seçilerek açılmadan üye ve müşahitlerin önünde yakılabilir.

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek
    Kardeşim seçim kurulunun kitabında yazıyor yakın diye. mesela şöyle bir durum var diyelim sandıktaki pusulaların sayısı oy kullananların sayısından fazla çıktıı fazla kaç tane varsa zarf açılmadan içinden seçilip yakılır diye madde var

birgün olmasada birgün mutlaka
Toplam Hit: 3591 Toplam Mesaj: 26