Adana"Da Şok "Oy Yakma" Görüntüleri
-
bu nasıl iş anlamıyorum bende sandıkta gözlemciydim biri ay yakmayı bırak parti ile ilgili yorum yaptımı uyarıyordum aanlamadıgım o adadaher partiden insan var görevliler neden kimse karşı gelip jandarmayı çagırıp tutanak tutturmuyor anlamıyorum yani göz yumanlar her partiden :S:S
-
be_cool bunu yazdı:
-----------------------------
bu nasıl iş anlamıyorum bende sandıkta gözlemciydim biri ay yakmayı bırak parti ile ilgili yorum yaptımı uyarıyordum aanlamadıgım o adadaher partiden insan var görevliler neden kimse karşı gelip jandarmayı çagırıp tutanak tutturmuyor anlamıyorum yani göz yumanlar her partiden :S:S
-----------------------------olay basit devleti arkasına alanlar heryeere gözetmen gönderiyorlar. dierleride parası yettiği kadar. yetmediği yerlerde akpliler toplaşıo eee sonuçta olan oluo. 100 milyona chpnin oylarını yaktım diyenleri,chpnin oylarının çöplerdn çıktığını görmeyen akpliler,elektirk kesintilerindn haberi olmayanlar bu olayı öne sürüo.
Bunuda kendileri yapmadıysa var ben birşey bilmiorum hatta seçimdn sonra yapmışlardır.Baktılar heryerde ibneliğimiz çıkıo şöle bişi yapalım die. Ama bir gerçek var 70 milyon insan var herkesin namuslu şerefli olmasını beklemekte doğru olmaz zaten.
-
yaparlar abi herşeyi yaparlar adamlar seçimlerekadar bizim içimizde toplantılara katılıyordu seçim sırasındada karşı partide boy gösteriyordu ajanlar :D ama anlamadıgım bir salonda sade tek partililerolmaz ama belkide satılmış yada anlaşılmış kişiler ola bilir
-
Oy yakılması gayet normal. Fazla çıkan oylar rastgele seçilerek açılmadan üye ve müşahitlerin önünde yakılabilir.
-
Kardeşim seçim kurulunun kitabında yazıyor yakın diye. mesela şöyle bir durum var diyelim sandıktaki pusulaların sayısı oy kullananların sayısından fazla çıktıı fazla kaç tane varsa zarf açılmadan içinden seçilip yakılır diye madde var