Adanalı Müridler Adana Toplaşması Yapalım..
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------
ELİMDE OLMAYAN NEDENLERDEN DOLAYI ! Gelemedim... Kusura bakmayın ben süleyman'a anlattım durumu zaten az çok remzide biliyordu. Öğrendim ama bensizliğim belli olmush =) bidahakine varya aboooouwww burayı resimlerimle donatıcam sizlere söz veriyorum ve bunun telafisi tarafımdan çok pis olucak :) YAZIN HAVUZ BULUŞMASI... ee bende varsam gerisini siz düşünün :o zakhfklsafjkjaklals
Haci gelecen diye bekledik gelmedin de ne ise yazin havuz falan dedin yahu adanaya kisin geldigimi var :D -
Enis bunu yazdı:
ELİMDE OLMAYAN NEDENLERDEN DOLAYI ! Gelemedim... Kusura bakmayın ben süleyman'a anlattım durumu zaten az çok remzide biliyordu. Öğrendim ama bensizliğim belli olmush =) bidahakine varya aboooouwww burayı resimlerimle donatıcam sizlere söz veriyorum ve bunun telafisi tarafımdan çok pis olucak :) YAZIN HAVUZ BULUŞMASI... ee bende varsam gerisini siz düşünün :o zakhfklsafjkjaklals
Haci gelecen diye bekledik gelmedin de ne ise yazin havuz falan dedin yahu adanaya kisin geldigimi var :D
-----------------------------enis abi çay bahçesinin onunde yuzsek olurmu :D
-
sLeymN bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
Başlık ofsayt hocam dışardan gören garipser bi el at istersen.
"Adanalı Müridler Adana Toplaşması Yapalım."
-----------------------------gerek yok hocam bilerek açtım onu öyle (:
Adanalıyıh. :D -
herkese çok teşekkürler herşey için çok güzel bir gündü. umuyorum crafty en kısa zamanda koyar fotoları.
-
RotKerim bunu yazdı:
herkese çok teşekkürler herşey için çok güzel bir gündü. umuyorum crafty en kısa zamanda koyar fotoları.
-----------------------------tabi oradaki çocuk resmi çekebildiyse :D:D:D
-
ya adana buluşmasına benide çağrıcaktınız craft neoldu hacım
-
resimler :
http://proje.abdullahazad.com/IMAG0022.jpg
http://proje.abdullahazad.com/IMAG0025.jpg
-
aponun dile bak bukalemun gibi amk :D
-
piratekadir bunu yazdı:
-----------------------------Enis bunu yazdı:
Haci gelecen diye bekledik gelmedin de ne ise yazin havuz falan dedin yahu adanaya kisin geldigimi var :D
----------------------------enis abi çay bahçesinin onunde yuzsek olurmu :D
Olur olur neden olmasin bir dahaki bulusmya sortlarinizla gelin kayikta kiralariz :D
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------ya adana buluşmasına benide çağrıcaktınız craft neoldu hacım
-----------------------------Bir sey olmadi niye gelmedin haci sen.. Tarih saat koymusuz ufo falan mi yollayacaktik sana katilman icin :D