Adanalı Müridler Adana Toplaşması Yapalım..
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
aliyk bunu yazdı:
la olm etkinlikler ne olcek tecrübem yokk a.q
hem 2'de buluşma olcaksa ayrılma kaçta olcek
beni hatunla papaz etmeyin :)
-----------------------------hacı birbirimizi düdükleyecez :D
napacaz sohbet muhabbet maksat kaynaşma yeni üyeler ile fln action sonra olur ;)
akşam 6-7 gibi ayrılırız sanırım ama daha uzunda sürebilir hatun kızıyorsa onu da yanında getir :D
-----------------------------öyle bir hataya düşürme bence (:
-
13 subat benim icin kötü bir tarih ya :)
Gelmek isterdim ama askımı annemle tanıstıracam o gün :)
Baska zamana artık. bulusacak arkadaslara simdiden iyi sohbetler.
-
5 gündür adanadayım keşke daha önce olsaydı toplanma işi yau :( yarın geri dönmem gerek antalyaya :S
-
sezoo bunu yazdı:
5 gündür adanadayım keşke daha önce olsaydı toplanma işi yau :( yarın geri dönmem gerek antalyaya :S
-----------------------------hocam önce söylesen remzi palasta ağırlardık seni (:
-
dorukta takıldım 5 gün :D bi dahaki sefere artık :D
-
sLeymN bunu yazdı:
sezoo bunu yazdı:
-----------------------------hocam önce söylesen remzi palasta ağırlardık seni (:
-----------------------------hacı başımın üstünde yerin var gel her zaman bekleriz de apoyu ağarlıyom remzi palasta :D
-
hacılar ben pc getirmeye çalışcam. pes çevirelim diyoruz. bende bir tane kol var. biri daha getirirse süper olur :D
-
RotKerim bunu yazdı:
hacılar ben pc getirmeye çalışcam. pes çevirelim diyoruz. bende bir tane kol var. biri daha getirirse süper olur :D
-----------------------------sacmalama amk. amac muhabbet etmek. zaten tum gun pc basinda olan adamlariz.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------sacmalama amk. amac muhabbet etmek. zaten tum gun pc basinda olan adamlariz.
-----------------------------kendi adına konuş aq asosyal top :D
-
Muhabbetin beli sitede kırmaya başlamışsınız helal