Adana"Lılar Veya Adana"Yı Bilenler..
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Sınavdan sonra mutlaka Hasan Usta ya uğrayın ( 3. okula yakın olması gerek ), Adana ya gidip de kebaplarından yememek olmaz :) Bici bici de yiyin, garip bişey janjanlı böyle ama yediğime pişman olmadım :)
Neyse konunu provake ediyorum sanırım yavaştan :) Sizin düşündüğünüz sınav, bi de benim düşündüğüm şeylere bak.. Çok özledim ondan kaynaklandı galiba :) Ama yine de tavsiyelerimi dinleyin :p
-----------------------------hasan ustada at eti yakalandı 3-4 yış önce))
-
adanada en kral kebabı hacıbaba yapar, mevki mavi bulvar. gitmenizi tavsiye ederim.
-
tüh la, gelmiş gitmiş adam haberimiz yok :)
adanayı sevmene sevindim, sevmeseydin compüye derdim seni bamlardı :))
-
Burdan compü ye seslenıorm
topla bızı kopar bızı compü Adana bulusması ıstıyoruz x)
-
24 temmuz a kadar isiniz gucunuz yoksa bulusalim hacilar...
-
@efrasyap ciddi misin :)
En güvenli olarak bildiğim tek yer Hasan Usta idi, oraya da uğramam artık bir daha doğruysa at eti muhabbeti :)
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------@efrasyap ciddi misin :)
En güvenli olarak bildiğim tek yer Hasan Usta idi, oraya da uğramam artık bir daha doğruysa at eti muhabbeti :)
-----------------------------
yalan hacı ya ne atı. hasan usta kısa bir süre hizmet vermedi hatırlarsan fırsatta istifade bu yalanı uydurdular. ayrıca at eti kendini çok belli ediyor tadı güzel ama. -
hasan usta at eti yalanda o kadar kalite degildir... eyvan iyidir , talat iyidir...ama en krali tari kazancilarda yiyeceksin :D bala kasabinda yiyeceksin...harbi adana kebabi oralar.
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------@efrasyap ciddi misin :)
-----------------------------duyduğumda bende inanmadım gerci kimse inanmadı ama tv ye falan çıktı (hatta çıktığı zamanlar önünden gectim yine tıklımtıklımdı)
-
Eylül de gidecem Adana ya zaten bikaç günlüğüne, özledim kebaplarını, computerwolf un dediği yerlere uğrarım bu sefer :)