Adblock Devredışı Bırakma ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Arkadaşlar hepimizin çok sevdiği adblock eklentisi site sahipleri için hırsız polis olayına dönüşüyor siteye giren kullanıcının adblock'u nasıl kapatmaya mecbur bırakabiliriz bu adamlar gibi 

https://magesy.be/

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Adguard yüklü normal girdim siteye. Eklentiyi kapat geri gel diyen sitelerede bakmayıp direk çıkıyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Alternatifin çoksa kimse bununla uğraşmaz direk alternatiflere yönelir. Şahsen ben böyle yapıyorum. Kapat öyle göstereyim diyen sitelere bir daha yanaşmıyorum.

Üsturuplu reklam koymasını bilen adamın hakkına saygım sonsuz. Ama her yanından reklam fışkıran, linke, search'e tıkladın mı popup açan ucuz sitelere karşı adblock destekçisiyim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Reklam üsturuplu olucak saçma sapan popup fırlamayacak sadece bana bunu engellemek için kod veya plugin lazım ve içerik özel olacağı için her yerde bulamayacak mecbur benim siteye bakmak zorunda kalacak

-
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Eğer adsense kullanacaksan zaten ad-block rahatsız etmeyen reklam statüsünde olduğundan metin bazlı adsense reklamlarını gösteriyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Yandex acısız sancısız beceriyor hocam bunu.

Yandex mail.

Adblocku kapat gel diyen siteye bir daha girmiyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

adblock

adblock plush

ublockOrigin

3 ünü aynı anda kullanıyorum ancak tadı çıkıyor , bıktım bu reklamlardan 

o degilde  ulan keşke bu popup döneminde bunlar olaydı mükemmel olurdu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Kaptan bunu yazdı

adblock

adblock plush

ublockOrigin

O kadar eklenti tarayıcıyı kastırır. En temizi adguard. Girdiğin siteye göre kendini güncelliyor. Geçen Rus sitelerine takılıyordum "Rusya site listesi indiriliyor" yazdı tak Rus reklamlarının hepsini engelledi bi dahaki sayfada.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Kaptan bunu yazdı

adblock

adblock plush

ublockOrigin

O kadar eklenti tarayıcıyı kastırır. En temizi adguard. Girdiğin siteye göre kendini güncelliyor. Geçen Rus sitelerine takılıyordum "Rusya site listesi indiriliyor" yazdı tak Rus reklamlarının hepsini engelledi bi dahaki sayfada.

https://chrome.google.com/webstore/detail/adguard-adblocker/bgnkhhnnamicmpeenaelnjfhikgbkllg?hl=en

bumudur hocam 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Adguard'ın yanına Ghostery'i de tercih edebilirsiniz. Daha çok bu takipçiler vb. scriptler için iş görüyor.

https://chrome.google.com/webstore/detail/ghostery/mlomiejdfkolichcflejclcbmpeaniij?hl=tr

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@kaptan

Aynen o hacım.

Toplam Hit: 3528 Toplam Mesaj: 17
adblock