Adblock Devredışı Bırakma ?
-
-
Adguard yüklü normal girdim siteye. Eklentiyi kapat geri gel diyen sitelerede bakmayıp direk çıkıyorum.
-
Alternatifin çoksa kimse bununla uğraşmaz direk alternatiflere yönelir. Şahsen ben böyle yapıyorum. Kapat öyle göstereyim diyen sitelere bir daha yanaşmıyorum.
Üsturuplu reklam koymasını bilen adamın hakkına saygım sonsuz. Ama her yanından reklam fışkıran, linke, search'e tıkladın mı popup açan ucuz sitelere karşı adblock destekçisiyim.
-
Reklam üsturuplu olucak saçma sapan popup fırlamayacak sadece bana bunu engellemek için kod veya plugin lazım ve içerik özel olacağı için her yerde bulamayacak mecbur benim siteye bakmak zorunda kalacak
-
Eğer adsense kullanacaksan zaten ad-block rahatsız etmeyen reklam statüsünde olduğundan metin bazlı adsense reklamlarını gösteriyor.
-

Yandex acısız sancısız beceriyor hocam bunu.
Yandex mail.
Adblocku kapat gel diyen siteye bir daha girmiyorum.
-
-
Kaptan bunu yazdı
O kadar eklenti tarayıcıyı kastırır. En temizi adguard. Girdiğin siteye göre kendini güncelliyor. Geçen Rus sitelerine takılıyordum "Rusya site listesi indiriliyor" yazdı tak Rus reklamlarının hepsini engelledi bi dahaki sayfada.
-
mkyb bunu yazdıKaptan bunu yazdı
O kadar eklenti tarayıcıyı kastırır. En temizi adguard. Girdiğin siteye göre kendini güncelliyor. Geçen Rus sitelerine takılıyordum "Rusya site listesi indiriliyor" yazdı tak Rus reklamlarının hepsini engelledi bi dahaki sayfada.
https://chrome.google.com/webstore/detail/adguard-adblocker/bgnkhhnnamicmpeenaelnjfhikgbkllg?hl=en
bumudur hocam
-
Adguard'ın yanına Ghostery'i de tercih edebilirsiniz. Daha çok bu takipçiler vb. scriptler için iş görüyor.
https://chrome.google.com/webstore/detail/ghostery/mlomiejdfkolichcflejclcbmpeaniij?hl=tr
-
@kaptan
Aynen o hacım.
