Adblock Devredışı Bırakma ?
-
-
Güzel kardeşim adblock kuran adam zaten BEN REKLAMLA İLGİLENMİYORUM ZERRE İKİMDE DEĞİL DİYEN adamdır sen bu adama adblocku devredışı bıraktırtıp sitene sokturtsan ne olacak ? Senin marketin , pazarın , talebin , alıcı kitlen neyse bu adam değil
-
ben diğer konudan yürüdüm orası daha güzel kopun oraya gelin:D
http://wpadami.com/kodlama/php/adblock-plus-eklentisini-engellemek.html
bu iş görür belkı
-
-
Eklenti isimleri değişir ama mantık hep aynı olacağı için şu şekilde yapabilirsin.
Js kodları ile önce reklamı yerleştirdiğin divi kontrol ettireceksin arından eğer bu değerler sıfır olursa bir sayfaya yönlendireceksin. Bir arkadaş yöntem için site önermiş ama o sadece bir eklenti için geçerli olacaktır. Benim söylediğim yöntem tüm eklentilerde geçerli. Şöyle de bir durum var bazen saçmalayıp eklenti olmadığı halde uyarı çıkabilir ziyaretçilere bu da reklamlardan kaynaklanan problemler yüzünden olur.
Diğer arkadaşların dediği gibi ben de pek eklenti engeli olan siteleri ziyaret etmiyorum. Zaten destek olmak istediğim sitelerde eklentiyi durduruyorum
-
JpnTr bunu yazdı
Eklenti isimleri değişir ama mantık hep aynı olacağı için şu şekilde yapabilirsin.
Js kodları ile önce reklamı yerleştirdiğin divi kontrol ettireceksin arından eğer bu değerler sıfır olursa bir sayfaya yönlendireceksin. Bir arkadaş yöntem için site önermiş ama o sadece bir eklenti için geçerli olacaktır. Benim söylediğim yöntem tüm eklentilerde geçerli. Şöyle de bir durum var bazen saçmalayıp eklenti olmadığı halde uyarı çıkabilir ziyaretçilere bu da reklamlardan kaynaklanan problemler yüzünden olur.
Diğer arkadaşların dediği gibi ben de pek eklenti engeli olan siteleri ziyaret etmiyorum. Zaten destek olmak istediğim sitelerde eklentiyi durduruyorum
O tür sitelerde bir şekilde javascript kodunu bulup onuda deaktive etmeye çalışıyorum ki işe yarıyor.
Ayrıca reklam görmeyene siteyi göstermemek tamamiyle saçmalık. Ha reklamı görmeyene rica etmek amaçlı kedi gösterirsin bence daha mantıklı.