Adblock Devredışı Bırakma ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

o değilde aca açmayın dedeler sayfasına adblock'un tepkisi ne oluyor :)

keşke o zamanlar bu adblock olsaydıda incinin götünde patlasaydı o açmayın dedeler :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Güzel kardeşim adblock kuran adam zaten BEN REKLAMLA İLGİLENMİYORUM ZERRE İKİMDE DEĞİL DİYEN adamdır sen bu adama adblocku devredışı bıraktırtıp sitene sokturtsan ne olacak ? Senin marketin , pazarın , talebin , alıcı kitlen neyse bu adam değil

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben diğer konudan yürüdüm orası daha güzel kopun oraya gelin:D

http://wpadami.com/kodlama/php/adblock-plus-eklentisini-engellemek.html

bu iş görür belkı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Valla hocam adblock la giriş yapamazsın diye adblock'u o domain için duraklattığım tek site bonusbay. Senelerdir bunu kullanıyorum 1 kere şaştığını görmedim toplamda 200k ya yakın reklam engellemiş :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek

Eklenti isimleri değişir ama mantık hep aynı olacağı için şu şekilde yapabilirsin.

Js kodları ile önce reklamı yerleştirdiğin divi kontrol ettireceksin arından eğer bu değerler sıfır olursa bir sayfaya yönlendireceksin. Bir arkadaş yöntem için site önermiş ama o sadece bir eklenti için geçerli olacaktır. Benim söylediğim yöntem tüm eklentilerde geçerli. Şöyle de bir durum var bazen saçmalayıp eklenti olmadığı halde uyarı çıkabilir ziyaretçilere bu da reklamlardan kaynaklanan problemler yüzünden olur. 

Diğer arkadaşların dediği gibi ben de pek eklenti engeli olan siteleri ziyaret etmiyorum. Zaten destek olmak istediğim sitelerde eklentiyi durduruyorum

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    JpnTr bunu yazdı

Eklenti isimleri değişir ama mantık hep aynı olacağı için şu şekilde yapabilirsin.

Js kodları ile önce reklamı yerleştirdiğin divi kontrol ettireceksin arından eğer bu değerler sıfır olursa bir sayfaya yönlendireceksin. Bir arkadaş yöntem için site önermiş ama o sadece bir eklenti için geçerli olacaktır. Benim söylediğim yöntem tüm eklentilerde geçerli. Şöyle de bir durum var bazen saçmalayıp eklenti olmadığı halde uyarı çıkabilir ziyaretçilere bu da reklamlardan kaynaklanan problemler yüzünden olur. 

Diğer arkadaşların dediği gibi ben de pek eklenti engeli olan siteleri ziyaret etmiyorum. Zaten destek olmak istediğim sitelerde eklentiyi durduruyorum

O tür sitelerde bir şekilde javascript kodunu bulup onuda deaktive etmeye çalışıyorum ki işe yarıyor.

Ayrıca reklam görmeyene siteyi göstermemek tamamiyle saçmalık. Ha reklamı görmeyene rica etmek amaçlı kedi gösterirsin bence daha mantıklı.http://i.imgur.com/yqsqNjV.png

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 3526 Toplam Mesaj: 17
adblock